Το τελευταίο παιχνίδι του Φαν Χάαλ...

Το τελευταίο παιχνίδι του Φαν Χάαλ...

Το τελευταίο παιχνίδι του Φαν Χάαλ...

bet365

Και έφτασε η στιγμή που ήρθε το τελευταίο ματς της Γιουνάιτεντ για τη φετινή σεζόν και αναμένονται πλέον εξελίξεις στον πάγκο, με τον βρετανικό Τύπο ν' αναφέρει πως ο Φαν Χάαλ θα καθοδηγήσει για τελευταία φορά την ομάδα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» διεκδικούν το πρώτο τους τρόπαιο στη μετά – Φέργκιουσον εποχή, σήμερα το απόγευμα (19:30 ώρα Ελλάδας), απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ».

Ο Λουίς Φαν Χάαλ, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης είχε σταθεί στη σημασία που έχει για τον σύλλογο ο τίτλος και όχι για τον ίδιο, ενώ, κυκλοφόρησε και σενάριο που τον θέλει ν' αναλαμβάνει χρέη διευθυντή ποδοσφαίρου για την επόμενη σεζόν, την τελευταία της συνεργασίας του με τη Γιουνάιτεντ, όπως ορίζει το συμβόλαιό του.

Να φύγει με τίτλο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει ο Φαν Χάαλ. Σε απόδοση 1.60 στην Casino Rio Bet να κερδίσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» το Κύπελλο.

Πάντως, γι' ακόμα μια μέρα, ο Ολλανδός κόουτς ξύπνησε και ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στις εφημερίδες και το διαδίκτυο, αντίκρισε δημοσιεύματα που τον θέλουν να κάθεται για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας του Μάντσεστερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα