Μπάγεβιτς: «Το ομορφότερο γήπεδο στην Ευρώπη»

Μπάγεβιτς: «Το ομορφότερο γήπεδο στην Ευρώπη»

Μπάγεβιτς: «Το ομορφότερο γήπεδο στην Ευρώπη»

bet365

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για τα προβλήματα της ΑΕΚ που ανήκουν στο παρελθόν, αλλά και το μεγάλο όνειρο των οπαδών της ομάδας του, το νέο γήπεδο!

Oι Βόσνιοι αποθέωσαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και θέλησαν να παρομοιάσουν την κατάσταση της ΑΕΚ με αυτή της ιστορικής, Βελέζ του Μόσταρ. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ενωσης μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη στη Βοσνία, την επίσκεψη που σχεδιάζει στην πατρίδα του, αλλά και τα όνειρά του με την ΑΕΚ «Εχω προγραμματίσει να πάω στο Μόσταρ αυτό τον μήνα, αλλά θα πρέπει να περιμένω, αφού η Ομοσπονδία άλλαξε το πρόγραμμα των πλέι οφ. Ναι, η κατάσταση στην ΑΕΚ ήταν δύσκολη, όπως και στη Βελέζ. Είχαμε προβλήματα κι έπρεπε να αρχίσουμε από την αρχή, από την 3η κατηγορία. Κάναμε μεγάλα βήματα και φέτος είχαμε μια εξαιρετική σεζόν, που τελείωσε με αυτό το κύπελλο. Εκτός από τους τίτλους, υπάρχουν και τα έργα για την κατασκευή του νέου μας γηπέδου. Πιστεύω θα είναι το πιο όμορφο στα Βαλκάνια, κι από τα πιο όμορφα στην Ευρώπη» τόνισε στους Βόσνιους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα