«Δεν τα βρήκαμε για νέο συμβόλαιο με τον Βιλένα»

«Δεν τα βρήκαμε για νέο συμβόλαιο με τον Βιλένα»

«Δεν τα βρήκαμε για νέο συμβόλαιο με τον Βιλένα»

bet365

Η Φέγενορντ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Τόνι Βιλένα - μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού - διευκρινίζοντας πως δεν στέφθηκαν με επιτυχία οι επαφές για νέο συμβόλαιο.
Οι Ολλανδοί με ανακοίνωσή τους τόνισαν μετά από μία τελική προσπάθεια για νέο συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους δεν επήλθε ούτε τώρα deal. Έτσι ο Τόνι Βιλένα (σ.σ. που απασχολεί και τον Ολυμπιακό ενώ βάση των τελευταίων νέων φέρεται να ενδιαφέρει και Παναθηναϊκό και Λέστερ) ... χαιρετάει την Φέγενορντ. Στην ανακοίνωσή της η Φέγενορντ έριξε... μπηχτή τόσο σε παίκτη όσο και στους ατζέντηδές του με την επισήμανση πως ζητούσαν πολλά χρήματα. Υπερβολικά πολλά...
Ο τεχνικός διευθυντής της Φέγενορντ, Μάρτιν Φαν Γκέελ, τόνισε: «Ο Τόνι είναι ένα μεγάλο ταλέντο και ένας παίκτης που το τεχνικό μας επιτελείο θεωρεί πως θα μας βοηθούσε και άλλο. Όλα αυτά μας έκαναν να του καταθέσουμε μία νέα τελική προσφορά. Ήταν μία κρούση πάνω από τα... όριά μας σε οικονομικό επίπεδο. Δεν βρήκαμε όμως μαζί για το νέο συμβόλαιο. Οι απαιτήσεις του Βιλένα και των εκπροσώπων του ήταν σε ένα επίπεδο μη ρεαλιστικό για εμάς. Για κάποιες ξένες Λίγκες σίγουρα δεν είναι. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα