«Η Φόρεστ ήδη... τρέχει με το νέο καθεστώς»!

«Η Φόρεστ ήδη... τρέχει με το νέο καθεστώς»!

«Η Φόρεστ ήδη... τρέχει με το νέο καθεστώς»!

bet365

Δεν έχουν τέλος τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες από Αγγλία για την εμπλοκή Μαρινάκη με την Φόρεστ. Τελευταία πληροφορία πως οι Άγγλοι ήδη... τρέχουν με το νέο καθεστώς.
Ο δημοσιογράφος της Nottigham Post, Πολ Τέιλορ, είχε την Παρασκευή διάλογο με τον κόσμο της ομάδας. Έκανε γνωστό πως η συμφωνία του Βαγγέλη Μαρινάκη για την πλειοψηφία των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ θα ανακοινωθεί στις αρχές Ιουνίου και πως ήδη στο Νότιγχαμ είναι άνθρωπός του για την μετάβαση στο νέο διοικητικό καθεστώς! Ο Άγγλος ρεπόρτερ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι πληροφορίες μου λένε ότι η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές του επόμενου μήνα. Απομένουν μονάχα λίγα εμπόδια να ξεπεραστούν. Η Football League πρέπει να εγκρίνει και επίσημα την μετάβαση και μετά να ακολουθήσουν όλα τα διαδικαστικά θέματα. Μόλις συμβούν αυτά, υποθέτω ότι απλώς οι Αλ Χασάουι και Μαρινάκης θα πρέπει να συμφωνήσουν στο πότε θα συναντηθούν για να ανακοινώσουν από κοινού την συμφωνία τους».
Για επιμέρους λεπτομέρειες του deal και για τυχόν τοποθέτηση ανθρώπων του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ισχυρίστηκε ότι «προσωπικά μαθαίνω ότι η συμφωνία με τον Μαρινάκη θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε την τοποθέτηση συγκεκριμένου διευθύνοντα συμβούλου και πιθανότατα και αθλητικού διευθυντή. Τα δύο αυτά πόστα θα στελεχωθούν από ανθρώπους του Μαρινάκη για να ισοσκελιστεί έτσι το γεγονός ότι ο Αλ Χασάουι θα παραμείνει στη θέση του προέδρου. Ήδη άλλωστε, υπάρχει ένα άτομο του Μαρινάκη στην ομάδα, που λειτουργεί για το νέο καθεστώς. Σε πρώτη φάση λειτουργεί σαν σύμβουλος και δεν έχει πραγματικό λόγο στις αποφάσεις. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε σημαντικές και άμεσες αλλαγές στην δομή της διοίκησης. Ότι ακριβώς συνέβη όταν ήρθε στον σύλλογο ο Αλ Χασάουι».
Για το σκέλος του επόμενου προπονητή τονίστηκε πως η υπάρχουσα διοίκηση μιλάει με τουλάχιστον δύο υποψηφίους (σ.σ. είχε γραφτεί και ακουστεί και το όνομα του Μίτσελ και αυτό του Πογιέτ) ωστόσο θα ερωτηθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης επ' αυτού. Για τον Μίτσελ τόνισε πως είναι αίσθησή του πως μπορεί αυτός να αναλάβει. Σε ερώτηση για συνεργασία Ολυμπιακού και Φόρεστ στο αγωνιστικό κομμάτι σχολίασε πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Αναφέροντας πως θα έχει ενδιαφέρον εφόσον προχωρήσει κάτι τέτοιο το πως θα προσαρμοστεί ένας παίκτης από την Ελλάδα στην Αγγλία. Έδωσε και το παράδειγμα του Ραφίκ Τζιμπούρ. «Είμαι βέβαιος όμως πως υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού που θα μπορούσαν να δοθούν δανεικοί στη Φόρεστ και να κάνουν την διαφορά», συμπλήρωσε.
 

Τελευταία Νέα