Συνεχίζει στον Ατρόμητο ο Μπρίτο

Συνεχίζει στον Ατρόμητο ο Μπρίτο

Συνεχίζει στον Ατρόμητο ο Μπρίτο

Ατρόμητος και Μπρίτο τα βρήκαν μέσα σε πολύ λίγη ώρα και ο Βραζιλιάνος συνεχίζει στον Ατρόμητο και τη νέα χρονιά! Παίρνει σειρά το Σάββατο ο Λαζαρίδης.

Κάτοικος Περιστερίου παρέμεινε ο Εντούαρντο Μπρίτο, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής συμφώνησε μέσα σε πολύ λίγη ώρα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο.

Ο Βραζιλιάνος, είχε ξεκαθαρίσει πως ήταν προτεραιότητα του η ομάδα του Περιστερίου και το έδειξε και όταν έφτασε η πρόταση από τον Πλατανιά. Ο Μπρίτο, συνεχίζει λοιπόν στο Περιστέρι, εκεί όπου βρίσκεται από το 2008 και είναι ο παλαιότερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που υπάρχει στον Ατρόμητο, μιας και είχε μείνει στην ομάδα όταν αυτή είχε υποβιβαστεί.

Σειρά πλέον παίρνει ο Νίκος Λαζαρίδης, με τον έμπειρο αμυντικό να αναμένεται να συμφωνήσει επίσης γρήγορα το Σάββατο με τον Ατρόμητο... Άλλωστε, εδώ και καιρό είναι γνωστό πως οι δύο πλευρές έχουν εξαιρετικές σχέσεις και ο 36χρονος αμυντικός σκέφτεται πως η επόμενη σεζόν του στο Περιστέρι θα είναι και η τελευταία της καριέρας του...

Best of internet