Γκιρτζίκης: «Από εδώ και πέρα αγωγές στα ψεύδη»!

Γκιρτζίκης: «Από εδώ και πέρα αγωγές στα ψεύδη»!

bet365

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι έξαλλος με το... κατασκευασμένο όπως ανέφερε στους συνεργάτες του ρεπορτάζ για την φερόμενη αντίδρασή του στον τελικό και προειδοποίησε για αγωγές!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενοχλήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φωνάζει οφσάιντ στο γκολ του Τζιμπούρ. Την Παρασκευή ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως αρχικά είχε την πρόθεση να κάνει αγωγές επί τούτου, ωστόσο τελικώς έκανε πίσω για πρώτη και τελευταία φορά, όπως ξεκαθάρισε. Υπήρχε αρχικά το πλάνο και για εξώδικο προς την αρχική πηγή από την οποία ξεκίνησε το σχετικό... story και υπήρξε μετά η αναπαραγωγή σε διάφορα media.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο ΑΕΚ - Πανιώνιος.

«Είναι η τελευταία φορά που κάνω υπομονή. Από εδώ και πέρα θα υπάρχουν αγωγές στα ψεύδη σε βάρος μου! Φτάνει πια με τα... κατασκευασμένα ρεπορτάζ και τις συνεχείς συκοφαντίες. Και επειδή μπορεί να πουν ότι το κάνω για τα χρήματα, ότι χρήματα κερδίζουμε θα δίνονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς όπως το 'Χαμόγελο του Παιδιού' ή το 'Σπίτι του Ποδοσφαιριστή'», ήταν η τοποθέτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη προς τους συνεργάτες του.

 

Τελευταία Νέα