Ελπίδες για τον Μακ από τον Κόζακ

Ελπίδες για τον Μακ από τον Κόζακ

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σλοβακίας, Γιάν Κόζακ, άφησε ένα παράθυρο ελπίδας για την παραμονή του Ρόμπερτ Μακ μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Ο Κόζακ αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της εθνικής Σλοβακίας, με το πρώτο κομμάτι να γίνεται στην Αυστρία και στο οποίο από σήμερα θα ενσωματωθεί και ο Ερικ Σάμπο του ΠΑΟΚ.

Τι γίνεται, όμως, με την περίπτωση του έτερου παίκτη του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ; Ο Σλοβάκος προπονητής καλωσόρισε και τον φιναλίστ του Europa League Μάρτιν Σκρτελ λέγοντας ότι οι περισσότεροι διεθνείς θα ενταχθούν απευθείας στην Αυστρία με τελευταία προσθήκη αυτή του Πέτο Πέκαρικ στις 24 Μαΐου. «Στη συνέχεια, θα απομένει μόνο ο Ρόμπερτ Μακ, που έχει υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ ως στο τέλος Μαΐου», δήλωσε ο Κότακ.

Πήρε το Κύπελλο και τώρα ετοιμάζεται να υποδεχτεί «πάνθηρες» στο ΟΑΚΑ! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα ΑΕΚ – Πανιώνιος, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Αυτή η δήλωση, χωρίς να αποσαφηνίζεται αν θα δοθούν οι δύο έξτρα ημέρες, όπως θέλει ο ΠΑΟΚ, αφήνει κάποιες ελπίδες να είναι θετική η απάντηση του Σλοβάκου ομοσπονδιακού προπονητή και της ομοσπονδίας στο αίτημα του Δικεφάλου.

Η εθνική Σλοβακίας θα παραμείνει μέχρι τις 30 Μαίου στην Αυστρία, θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία στις 27/5 και θα παίξει στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τη Γερμανία στις 29 Μαΐου στο Αουγκσμπουργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα