Οι ερυθρόλευκες επιλογές για τα άκρα της άμυνας

Οι ερυθρόλευκες επιλογές για τα άκρα της άμυνας

Οι ερυθρόλευκες επιλογές για τα άκρα της άμυνας

bet365

Ο Ντιόγο Φιγκέιρας είναι μόνο μία από τις περιπτώσεις ακραίων μπακ που απασχολούν για φέτος τον Ολυμπιακό. Το Gazzetta.gr παρουσιάζει την σχετική λίστα.
Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να έχει ήδη δώσει θετική εισήγηση ή εάν θέλετε πολύ καλό... report για τον άσο της Σεβίλλης, τον οποίο ξέρει πολύ καλά από την εποχή της Πάσος Φερέϊρα και που του αρέσει γενικά πολύ ως στιλ και παίκτης. Στα 25 του ο Πορτογάλος Φιγκέιρας βέβαια δεν έχει και μικρό... κασέ και δεν είναι και τόσο εύκολο να φύγει από την Σεβίλλη, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2017.
Πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για κασέ περίπου στα 2 εκατ. ευρώ. Σε αυτά προσθέστε και τα περίπου 3 εκατ. ευρώ που αξιώνουν οι Σεβιγιάνοι. Πρόκειται για παίκτη που παίζει δεξί μπακ - χαφ αλλά και αριστερό μπακ. Η βασική του θέση είναι ακραίος αμυντικός στην δεξιά πλευρά. Ο Φιγκέιρας όμως δεν αποτελεί την μόνη περίπτωση που... τσεκάρεται τη νέα περίοδο για τα άκρα της άμυνας. Είναι σίγουρα ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Μάρκο Σίλβα αλλά δεν είναι ο μόνος που απασχολεί... Ο Φιγκέιρας - που είναι και κάτοχος Γιουρόπα φέτος - είχε 15 ματς με 1 γκολ την χρονιά που μας πέρασε. Ας δούμε τα άλλα ονόματα για τον Ολυμπιακό και τα άκρα της άμυνάς του:
ΛΟΥΙΣ ΙΜΠΑΝΙΕΣ: Στα 27 του ο Αργεντίνος και κάτοχος ιταλικού - και κατά συγκεκριμένες πηγές - και κροατικού διαβατηρίου έχει κάνει τρομερή χρονιά στον Ερυθρό Αστέρα και ξεχώρισε στο scouting report του Ολυμπιακού. Ο 27χρονος μπακ - που μπορεί να παίξει όλη την αριστερή πλευρά - έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 και κόστος λίγο πιο πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Φέτος είχε 10 γκολ και 12 ασίστ σε 31 αναμετρήσεις.
ΜΑΡΚΟ ΠΕΤΚΟΒΙΤΣ: Ακόμα ένας παίκτης του Αστέρα. Κλασικός δεξιός μπακ. Ο Μάρκο Πέτκοβιτς είναι 23 ετών, διεθνής και με 33 συμμετοχές και 5 γκολ φέτος στον Ερυθρό Αστέρα. Κοστολογείται στο 1 και... κάτι εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο με τους Σέρβους έως το 2017.
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΣ: Αποτελεί έναν παίκτη που κοιτάζει για καλά από πέρυσι από την αγορά της Αργεντινής ο Ολυμπιακός. Ο 27χρονος αριστερός μπακ - χαφ που έχει και ιταλικό διαβατήριο έχει συμβόλαιο που λήγει. Δεν είναι γενικά μία περίπτωση με μικρό κασέ ενώ με την Σαν Λορέντζο είχε 11 συμμετοχές.
ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΣΕΡΕΣ: Είναι 30χρονος Παραγουανός δεξιός μπακ της Νιούελς, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει φέτος το καλοκαίρι και που δεν έχει καμία ευρωπαϊκή εμπειρία. Προσιτή οικονομικά υπόθεση αλλά με λίγες συμμετοχές για την περίοδο που τελειώνει.
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ: Πρόκειται για έναν 25χρονο αριστερού μπακ - χαφ, που αν και Αργεντίνος είναι και κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου. Ανήκει στην Ουντινέζε αλλά παίζει δανεικός στην Αργεντινή και ενώ έχει... δοκιμαστεί σε επίπεδο ισπανικού και ιταλικού πρωταθλήματος. Συνολικά το 2016 είχε 9 ματς με 3 γκολ. Δεν αποτελεί ιδιαίτερα... αλμυρή περίπτωση.
ΧΙΡΟΚΙ ΣΑΚΑΪ: Ιάπωνας διεθνής. Σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις από την Γερμανία, όπου παίζει από το 2012 με το Ανόβερο. Ο 26χρονος δεξιός μπακ έχει επίσης συμβόλαιο που τελειώνει. Την χρονιά που τελειώνει είχε 28 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ.
- Ο Ολυμπιακός για στόπερ ήδη τσεκάρει και την αγορά της Πορτογαλίας αλλά και την Λατινική Αμερική. Άλλωστε έχει ξεχωρίσει Αργεντίνους στόπερ, όπως είναι ο Κουέστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα