Ζαραδούκας: «Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία...»

Ζαραδούκας: «Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία...»

bet365

Την ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει, στερήθηκε στην Ξάνθη ο Γιάννης Ζαραδούκας, που μίλησε στο gazzetta.gr για την άσχημη εμπειρία του στην σεζόν που πέρασε και την επόμενη ημέρα στην καριέρα του.

Τους λόγους που δεν του επέστρεψαν να «πιάσει» στην Ξάνθη, εξήγησε στο gazzetta.gr, ο Γιάννης Ζαραδούκας, που παρά την πικρή γεύση που του αφήνει η φετινή σεζόν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ακριτικό σύλλογο, στον οποίο ευχήθηκε να πετύχει όσα μπορεί και αξίζει.

«Όλα στράβωσαν από την αρχή, είχα εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή που περίμενα. Εγώ στην Ξάνθη πήγα με στόχο να είμαι βασικός και να παίζω, αλλά τελικά δε μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να αποδείξω ότι αξίζω κάτι τέτοιο. Ο προπονητής με υπολόγιζε ως δεύτερη λύση, δεν με δοκίμασε και όλο αυτό δε με βοήθησε να βρω ρυθμό και να βγάλω στοιχεία μέσα στο γήπεδο».

Παρά τον αποχαιρετισμό σου, όπου ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλους στην Ξάνθη, διακρίνεται μία πικρία στα λεγόμενά σου...
«Πικρία σίγουρα υπάρχει, γιατί μία χρονιά έφυγε πολύ γρήγορα, χωρίς να προσφέρω. Και ήθελα πάρα πολύ να προσφέρω στην Ξάνθη, γιατί είναι μία ομάδα πρότυπο, που σου προσφέρει ότι χρειάζεται για να παίξεις μπάλα, αυτό που αγαπάω να κάνω, δηλαδή. Είναι ένας σύλλογος με υγεία, σωστός στο οικονομικό κομμάτι από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, όμως με εμένα δε λειτούργησε».

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και πήγαν έτσι… στραβά τα πράγματα;
«Ο προπονητής είχε άλλο πλάνο, δεν ήταν έτσι όπως τα περίμενα τα πράγματα. Αυτός με είχε στο μυαλό του ως δεύτερη λύση, δεν ήρθαν οι ευκαιρίες που περίμενα, με αποτέλεσμα να μη βρω ρυθμό και γενικά να… στραβώσει, σε βαθμό μη αναστρέψιμο. Νομίζω, ότι γενικά δεν πήραν ευκαιρίες οι παίκτες που έγιναν μεταγραφή το καλοκαίρι, ο κόουτς είχε βασίσει το πλάνο του σε μεγάλο βαθμό στον κορμό που βγήκε».

Η επόμενη ημέρα για σένα, τώρα, ποια είναι;
«Θέλω λίγο να ηρεμήσω, να αφήσω πίσω μου αυτή την σεζόν και να κοιτάξω να βρω μία ομάδα που θα μου δώσει την απαραίτητη εμπιστοσύνη. Μία ομάδα με ένα προπονητή που να με ξέρει και να με υπολογίζει, για να πάρω την ευκαιρία, να βρω ρυθμό, να βοηθήσω και γενικά, να κάνω ότι δεν μπόρεσα φέτος. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και απλά πιστεύω ότι χρειάζομαι την ευκαιρία για να δείξω ξανά, μέσα στο γήπεδο, τι αξίζω».

Έχεις ξεκινήσει τις επαφές σου; Γιατί ήξερες καιρό τώρα πως θα μείνεις ελεύθερος… Με τον Άρη, για παράδειγμα, που έχει ακουστεί το όνομά σου;
«Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο, με καμία ομάδα. Ακόμα είναι νωρίς, μόνο κάποιες κουβέντες που δεν είναι κάτι σοβαρό ή επίσημο. Δεν θέλω να κάνω βιαστικές επιλογές, όλα στην ώρα τους».

Θα ήθελες να ευχηθείς κάτι στην Ξάνθη, φεύγοντας από την ομάδα;
«Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που δε της λείπει τίποτα, που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις μεγάλες ομάδες. Έχει οικονομική σταθερότητα, έχει απίστευτες εγκαταστάσεις, έχει όλα τα φόντα να κάνει κάτι καλύτερο. Ελπίζω, λοιπόν, να βρει τον δρόμο της και από την νέα σεζόν να μην παλεύει στις χαμηλές θέσεις και να διεκδικήσει ότι καλύτερο, το αξίζει».

Παρόλα αυτά, φέτος δε τα κατάφερε. Τι πιστεύεις ότι φταίει;
«Έγιναν λάθη, δεν πήγαν τα πράγματα καλά και χάσαμε πολλά αποτελέσματα, που έπρεπε να τα πάρουμε. Σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες που ήταν στο δικό μας επίπεδο, που καθάρισαν ματς και έτσι μείναμε πίσω. Μπορεί να φεύγω, αλλά θέλω να ελπίζω πως από του χρόνου αυτό θα αλλάξει και θα κάνει η ομάδα μία πολύ καλή σεζόν. Εύχομαι πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα