Διαγωνισμός για κοινό έμβλημα στον Παναιτωλικό

Διαγωνισμός για κοινό έμβλημα στον Παναιτωλικό

bet365

Ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ Παναιτωλικός αποφάσισαν να έχουν κοινό έμβλημα και το ποιο θα αποφασιστεί μετά από σχετικό διαγωνισμό.

Η χρονιά που διανύουμε είναι σημαντική για τον Παναιτωλικό, καθώς τα... καναρίνια κλείνουν 90 χρόνια από την ίδρυσή τους. Με αφορμή τα γενέθλια αυτά, Ερασιτέχνης και ΠΑΕ αποφάσισαν να έχουν ένα κοινό έμβλημα, ένα έμβλημα το οποίο θα αποφασιστεί μετά από σχετικό διαγωνισμό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός και η ΠΑΕ Παναιτωλικός αποφάσισαν να προχωρήσουν στην βελτίωση του εμβλήματος και την από δω και πέρα κοινή χρήση του. Είναι προφανές ότι η απεικόνιση του ΤΙΤΟΡΜΟΥ θα παραμείνει και θα κυριαρχεί στο νέο έμβλημα, το οποίο πρέπει να αποδίδει όλα τα χαρακτηριστικά του Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Καλούμε όσους επιθυμούν, ειδικούς (γραφίστες, μακετίστες, σχεδιαστές κ.α.) ή μη, να καταθέσουν την πρότασή τους στο e-mail: [email protected] έως τις 31 Μαΐου 2016».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα