Xωρίς Κασάμι η Ελβετία (pic)

Xωρίς Κασάμι η Ελβετία (pic)

Gazzetta team
Xωρίς Κασάμι η Ελβετία (pic)

bet365

Δίχως τον Παϊτίμ Κασάμι θα παραταχθεί στο Euro της Γαλλίας η Ελβετία, καθώς ο μέσος των «ερυθρολεύκων» δεν βρέθηκε μέσα στους 28 παίκτες που κάλεσε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς στην προεπιλογή του. Εκτός και ο αρχηγός Ιλνέρ.

Η προεπιλογή των Ελβετών για το Euro της Γαλλίας ανακοινώθηκε, με τους Παϊτίμ Κασάμι και Γκοκχάν Ιλνέρ (εκ των αρχηγών της ομάδας με 81 συμμετοχές) να αποτελούν τις ηχηρότερες απουσίες από τo 28μελές γκρουπ που θα ξεκινήσει την προετοιμασία, μέχρι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, να καταλήξει στην τελική του 23άδα.

Αναλυτικά η προεπιλογή των Ελβετών:

Κόντρα στην Αλβανία κάνει το ντεμπούτο της στο EURO 2016 η ομάδα του Πέτκοβιτς. Στο 1.60 στη Mybet το διπλό της Ελβετίας.

Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Μπούρκι (Ντόρτμουντ), Χιτς (Άουγκσμπουργκ), Εμβογκό (Γιούνγκ Μπόις)

Αμυντικοί: Λιχστάινερ (Γιουβέντους), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Λάνγκ (Βασιλεία), Τζουρού (Αμβούργο), Βον Μπέργκεν (Γιάνγκ Μπόις), Σαρ (Χόφενχαϊμ), Μουμπαντζέ (Τουλούζ), Ροντρίγκες (Βόλφσμπουργκ), Βίνμερ (Ουντινέζε), Σεντέρος (Γκρασχόπερς).

Μέσοι: Μπεχράμι (Γουότφορντ), Τζεμαϊλί (Τζένοα), Φερνάντες (Ρεν), Φράι (Μάιντς), Σάκα (Γκλάντμπαχ), Σακίρι (Στόουκ), Στέφεν (Βασιλεία), Ζακάρια (Γιανγκ Μπόις), Ζούφι (Βασιλεία).

Επιθετικοί: Εμπολό (Βασιλεία), Σεφέροβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μεχμέντι (Μπάγερν Λεβερκούζεν), Ντερντιγιόκ (Κασίμπασα), Ταρασάϊ (Έβερτον).

 

EURO Τελευταία Νέα