Σε απολογία οι Πανιώνιος, Παναθηναϊκός

Νίκος Τσιώκος
Σε απολογία οι Πανιώνιος, Παναθηναϊκός

bet365

Σε απολογία κλήθηκαν οι Πανιώνιος, Παναθηναϊκός για την πρώτη και δεύτερη, αντίστοιχα, αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Τις κλήσεις σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο γνωστοποίησε η Σούπερ Λίγκα για την πρώτη και δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Αυτές αφορούν τον Πανιώνιο για την πρώτη και τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους βάσει της έκθεσης των παρατηρητών, της αστυνομίας και του οπτικοακουστικού υλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 20/05/2016 και ώρα 15:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 1η και 2η αγωνιστική των Play Offs.

Αναλυτικά:

1η αγωνιστική

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/5/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 11/4/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2032/16/946770 από 16/5/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD)»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. δ΄και ε, 7 στοιχ. γ΄του Π.Κ. της ΕΠΟ.

2η αγωνιστική

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Βάσει των αναφερομένων στο από 15/5/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 15/4/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, παρ. 2 περ. δ΄και ε, παρ. 3 περ. Β΄στοιχ. ε΄, 7 στοιχ. γ΄του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα