Την Τετάρτη η έφεση της Βέροιας

Την Τετάρτη η έφεση της Βέροιας

Νίκος Τσιώκος
Την Τετάρτη η έφεση της Βέροιας

bet365

Ούτε σήμερα έγινε η έφεση της Βέροιας, η οποία θα κατατεθεί την Τετάρτη (18/5), που είναι η τελευταία μέρα της διορίας.

Στη Βέροια θέλουν να εξετάσουν λεπτομερώς τα στοιχεία της υπόθεσης με την αδειοδότηση πριν καταθέσουν την έφεση κατά της απόφασης για ανάκλησή της. Γι' αυτό και θα εξαντλήσουν τη διορία που έχει δοθεί. Έτσι, η έφεση δεν έγινε ούτε την Τρίτη (17/5), κάτι που οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας θα πράξουν την Τετάρτη (18/5), αφού είναι η τελευταία ημέρα της διορίας.

Μάλιστα, από τη στιγμή που θα κάνουν την έφεση, εντός των επόμενων ωρών θα γνωρίζουν και πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση. Τη διαχείριση αυτής έχει αναλάβει ο γνωστός δικηγόρος, Αργύρης Λίβας, και στη «βασίλισσα του Βορρά» αισιοδοξούν για δεύτερη δικαίωσή τους, αφού χρειάστηκε να ανατρέψουν την αρχική απόφαση για αρνητική εισήγηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα