Σμάιχελ: «Βαριέμαι μέχρι... θανάτου με τη φετινή Γιουνάιτεντ» (vid)

Σμάιχελ: «Βαριέμαι μέχρι... θανάτου με τη φετινή Γιουνάιτεντ» (vid)

Σμάιχελ: «Βαριέμαι μέχρι... θανάτου με τη φετινή Γιουνάιτεντ» (vid)

bet365

Με καυστικό τρόπο σχολίασε τη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο παλαίμαχος άσος της, Πέτερ Σμάιχελ, δηλώνοντας πως η εικόνα τον «Κόκκινων Διαβόλων» τον κάνει να βαριέται μέχρι... θανάτου.

Μπορεί να χάρηκε βλέποντας τον γιο του, Κάσπερ, να κατακτά την κορυφή της Premier League με τη Λέστερ, ωστόσο η εικόνα της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο απογοήτευση προκαλεί στον άλλοτε θρύλο της, Πέτερ Σμάιχελ.

«Αγαπώ τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. Την ακολουθώ απ' όταν ήμουν μικρό παιδί, όμως η φετινή εικόνα της ομάδας με κάνει να βαριέμαι μέχρι θανάτου. Νομίζω πως ο σύλλογος κατευθύνεται προς τη λάθος κατεύθυνση. Δεν παίζαμε ποτέ με τον τρόπο που παίζουμε αυτή τη στιγμή. Ποτέ δε σταματούσαμε. Πάντοτε κυνηγούσαμε και το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Όλη σκληρή δουλειά που έκανε ο Σερ Άλεξ για να αναγεννήσει την ομάδα του Ματ Μπάσμπι, νομίζω πως πλέον έχει ακυρωθεί. Φυσικά σαν οπαδός θέλω πρώτα απ' όλα να βλέπω την ομάδα μου να κερδίζει, όμως περιμένω και το θέαμα που θα προσφέρει στο κοινό να είναι ανάλογο», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports, ενώ παράλληλα σχολίασε και τα σενάρια περί πρότασης των «Κόκκινων Διαβόλων» στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Διάβασα για τον Ζλάταν στις εφημερίδες. Μακάρι να έρθει. Θα ήμουν ευτυχής, το έχω δηλώσει εδώ και καιρό. Έχει γεννηθεί για να αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ. Μοιάζει με τον Καντνονά, καθώς μπορεί να αποτελέσει μια ισχυρή προσωπικότητα στα αποδυτήρια, αλλά και κίνητρο για τους οπαδούς. Αυτό είναι και όλο το νόημα του ποδοσφαίρου και όχι να πηγαίνουμε στο Old Trafford για τον κυριακάτικο ύπνο μας».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα