«Αν πας στη Γιούβε δεν θα ξαναμιλήσουμε»

«Αν πας στη Γιούβε δεν θα ξαναμιλήσουμε»

bet365

Ο Ράτζα Ναϊνκολάν... απείλησε τον Μίραλεμ Πιάνιτς, τα δημοσιεύματα για μεταγραφή του οποίου στη Γιουβέντους δίνουν και παίρνουν.

Το όνομα του Βόσνιου παίζει δυνατά για τους Μπιανκονέρι τις τελευταίες μέρες αφού ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θεωρεί ότι είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις είτε στο χώρο του κέντρου, είτε μπροστά από την άμυνα, είτε ως 10άρι. Το ίδιο πίστεύει και ο Ναϊνγκολάν, ο οποίος δεν θέλει να τον δει ντυμένο Μπιανκονέρο και το έκανε σαφές, λέγοντας αστειευόμενος: «Του έχω πει ότι αν πάει στη Γιουβέντους δεν πρόκειται να μιλήσουμε ξανά».

Θα πάει, όμως, ο Πιάνιτς στην πρωταθλήτρια; Το γεγονός ότι στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα 38 εκατ. ευρώ κάνει θεωρητικά πιο εύκολα τα πράγματα για την Γιούβε αφού δεν θα χρειάζεται να διαπραγματευτεί με την Ρόμα αλλά οι Τορινέζοι... θέλουν να διαπραγματευτούν. Τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι η Γιουβέντους δεν θέλει να πληρώσει 38 εκατ. ευρώ αλλά λιγότερα, δίνοντας και ένα αντάλλαγμα αν χρειαστεί. Αυτή τη λύση, πάντα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, προτιμάει και ο Πιάνιτς ώστε να μην φύγει σαν «προδότης», από την στιγμή που δεν θα καταβληθεί το ποσό της ρήτρας αλλά θα τον πουλήσουν οι Τζαλορόσι. Οι οποίοι Τζαλορόσι, με βάση όσα γράφουν οι Ιταλοί, θα πρέπει να κάνουν μια καλή πώληση φέτος για να βελτιώσουν τα οικονομικά τους και θεωρητικά είναι κι αυτοί ανοιχτό στο ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων με την Γιούβε.

Την ίδια ώρα, πάντως, το Sky Italia υποστηρίζει ότι ο Πιάνιτς είναι όντως στη λίστα των Μπιανκονέρι αλλά ως Νο2. Ο πρώτος στόχος είναι ο Αντρέ Γκόμες, με τον οποίο οι Τορινέζοι έχουν συμφωνήσει αλλά θα πρέπει να τα βρουν και με την Βαλένθια. Οι Νυχτερίδες ζητάνε 50-60 εκατ. ευρώ αλλά η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει άμεσα 30 εκατ. ευρώ και άλλα 20 ως μπόνους σε βάθος χρόνων.

 

SERIE A Τελευταία Νέα