Στον τελικό της Championship η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (pics & vids)

Gazzetta team
Στον τελικό της Championship η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (pics & vids)

bet365

Tο ένα από τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της Championship, με φόντο την τρίτη και τελευταία θέση που οδηγεί στην Premier League, εξασφάλισε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Ένα μόλις παιχνίδι μακριά από την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου βρίσκεται πλέον η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, καθώς οι «Κουκουβάγιες» απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μπράιτον και μετά το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης, «κλείδωσαν» το εισιτήριo για τον τελικό των play-offs της Championship.

O Nτανκ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 19', δίνοντας ελπίδες στους «Γλάρους», ωστόσο η απάντηση της Γουέντσντεϊ ήρθε άμεσα, με τον Ρος Ουάλας να ισοφαρίζει στο 28', διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 και την ομάδα του άλλοτε τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης, Κάρλος Καρβαλιάλ, να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό του Wembley με συνολικό σκορ 3-1.

Οι «Κουκουβάγιες» θα διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην Premier League μετά από 16 χρόνια, με τους παίκτες, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας, να στήνουν γλέντι μετά το τέλος του αγώνα.

Αντίπαλος της Γουέντσντεϊ θα είναι ο νικητής του ζευγαριού της Χαλ με την Ντέρμπι Κοάουντι, με την πρώτη αναμέτρηση να έχει λήξει με 3-0 υπέρ της πρώτης και τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (17/5).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα