Μποροβήλος: «Η καλύτερη δυνατή λύση»

Μποροβήλος: «Η καλύτερη δυνατή λύση»

Μποροβήλος: «Η καλύτερη δυνατή λύση»

Ως την καλύτερη δυνατή λύση χαρακτήρισε ο Γιώργος Μποροβήλος την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Για την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος τη χαρακτήρισε ως την καλύτερη δυνατή λύση, ενώ τόνισε πως είναι θέμα και των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν.

«Είναι μία ομόφωνη απόφαση αυτή που βγήκε για το πρόγραμμα και νομίζουμε ότι είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Φυσικά για την τελευταία αγωνιστική είναι ένα θέμα και των τεσσάρων ομάδων, οι οποίες θα συνεδριάσουν εντός εισαγωγικών, προκειμένου να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η τελευταία αγωνιστική.

Ευελπιστούμε ότι θα έχει βαθμολογική σημασία για να κριθούν όλα την τελευταία αγωνιστική, πράγμα που το θέλουμε κι εμείς για την ομορφιά του ποδοσφαίρου», είπε, αρχικά, για τις αλλαγές που θα υπάρξουν και το ανοιχτό θέμα με την τελευταία αγωνιστική.

Όσον αφορά στους νομικούς κινδύνους που υπάρχουν με τη διαφοροποίηση του αρχικού προγράμματος, πρόσθεσε ότι αυτό είναι κάτι που θα κοιτάξουν ξεχωριστά στη Λίγκα. «Για τα νομικά ζητήματα που υπάρχουν θα τα εξετάσουμε προσεκτικά χωριστά, μιας και η Λίγκα σε κάθε περίπτωση είναι υποχρεωμένη να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Κάτι που κάνουμε πάντα».

Best of internet