Γκαγκάτσης: «Ήταν η καλύτερη δυνατή λύση»

Γκαγκάτσης: «Ήταν η καλύτερη δυνατή λύση»

bet365

Για την συμφωνία των ομάδων στο πρόγραμμα και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, μίλησε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Θετικές χαρακτήρισε τις εξελίξεις ο Μάκης Γκαγκάτσης, που σχολίασε την συμφωνία για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

«Η λύση αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή, αν αναλογιστεί κανείς όλα τα προβλήματα που έχουν ταλαιπωρήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που θα ολοκληρωθεί, τελικά, το πρωτάθλημα, χωρίς άλλα απρόοπτα και νομίζω πως η ημερομηνία της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ (31/5 ή 1/6) ήταν ότι καλύτερο με τα δεδομένα που υπάρχουν»

Όσο για την άρνηση του ΠΑΟΚ να παίξει νωρίτερα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, σχολίασε πως: «Δε μπορούσαμε να δεχτούμε να παίξουμε το 3ο μας ματς στα πλέι οφ, όταν όλοι οι άλλοι αντίπαλοί μας θα έχουν το πολύ 2. Τώρα εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις, ελπίζουμε να υπάρξει συμφωνία με τις ξένες ομοσπονδίες και να κυλήσουν όλα ομαλά. Με την ΕΠΟ τα έχουμε βρει, έχει ανάψει το «πράσινο φως» και οι διεθνείς δεν θα χρειαστεί να αποχωρήσουν μέχρι και την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος. Νομίζω καταλήξαμε στην καλύτερη δυνατή λύση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα