Και τώρα δεν χάνει την άνοδο ο ΟΦΗ

Και τώρα δεν χάνει την άνοδο ο ΟΦΗ

bet365

Οι Κρητικοί επικράτησαν του Άλιμου με 1-0 στην Αθήνα και σε συνδυασμό με το 1-1 του Φωστήρα στην Επισκοπή πέρασαν πρώτοι και την τελευταία αγωνιστική στο... καυτό Γεντί Κουλέ ετοιμάζονται για την άνοδο στην Β' Εθνική.

Το ότι έτσι και αλλιώς η πρόκριση στην Β' Εθνική στον τέταρτο όμιλο της Γ' θα κρινόταν την τελευταία αγωνιστική, ήταν ήδη γνωστό. Μια βδομάδα όμως πριν μάθαμε ποιο θα είναι το ακλόνητο φαβορί για να καταφέρει να κερδίσει την άνοδο. Το ακλόνητο φαβορί είναι ο ΟΦΗ με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να επικρατεί με 1-0 του Άλιμου στην Αθήνα και σε συνδυασμό με το 1-1 του Φωστήρα μέσα στην Επισκοπή να περιμένει σε μια βδομάδα τον «Φονέα των γιγάντων» στο κατάμεστο Γεντί Κουλέ, θέλοντας δύο αποτελέσματα.

Οι Κρητικοί θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση είτε φυσικά με νίκη, αλλά είτε και με ισοπαλία, καθώς θα μείνουν δύο βαθμούς μπροστά από τους «κιτρινόμαυρους». Η ομάδα του Ταύρου από την άλλη, ενώ όλη την χρονιά ήταν μπροστά στον όμιλο, θα πάει την τελευταία αγωνιστική να τα παίξει όλα για όλα σε ένα καυτό γήπεδο και οι πιθανότητες μόνο με το μέρος της δεν φαίνεται να είναι.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Το καθήκον του με το μυαλό στην Κρήτη

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και τον αγώνα του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί φιλοξενήθηκαν από τον Άλιμο και έκαναν απλά το καθήκον τους έχοντας το μυαλό τους στην Επισκοπή. Δεν φόρτσαραν, πέτυχαν ένα γκολ με τον Πόποβιτς στο πρώτο μέρος, είχαν τρία στο διάστημα αυτό και στην επανάληψη απλά έκαναν συντήρηση δυνάμεων σκεφτόμενοι το μεγάλο παιχνίδι που έρχεται με τον Φωστήρα στο Ηράκλειο.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Νίκος Βαμβακούλας): Μακρίδης, Γοργάκης, Κακούτης, Αφράτης, Κολυνιάτης, Ντόντης, Νούλας (46' Αντμίρι), Χάκραμα, Κατσαδούρος (69' Τσαλάκου), Πετούσης (46' Κάλφας), Χρήστου.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κώτσιος (73' Γκούμας), Φαζός, Κοιλιάρας, Νάστος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Χαντί (86' Φουκαράκης), Καλέ, Σαχινίδης (67' Φαμπίνιο).

«Δώρο» της Επισκοπής...

Για να μπορεί όμως ο ΟΦΗ να κερδίζει την άνοδο ακόμα και με ισοπαλία, χρειάστηκε και το... δώρο της Επισκοπής. Οι Κρητικοί υποδέχθηκαν τον Φωστήρα και όχι απλά... έκοψαν βαθμούς από τους Αθηναίους, αλλά θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη, χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ντάφλα, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Νίκου, δίνοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα για την άνοδο στον ΟΦΗ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα