Μαρτίνεθ: «Ήμασταν κακοί, αλλά δεν με άφησαν... »

Μαρτίνεθ: «Ήμασταν κακοί, αλλά δεν με άφησαν... »

Μαρτίνεθ: «Ήμασταν κακοί, αλλά δεν με άφησαν... »

bet365

Πλήρως αντιλαμβάνεται τους λόγους της απομάκρυνσής του από την Έβερτον, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ωστόσο, του έμεινε η πικρία για το γεγονός πως είχε σχεδιάσει όλο το πλάνο του καλοκαιριού για να βελτιώσει την ομάδα και δεν πρόλαβε να το υλοποιήσει...

Ο πρώην κόουτς των «ζαχαρωτών» μετρούσε απλά... μέρες στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ τον τελευταίο καιρό και μάλλον το ήξερε και ο ίδιος.

Ο κόσμος είχε στραφεί απέναντί του, δεν τον ήθελε, η ομάδα δεν παρουσίαζε πρόοδο και όλα πήραν το δρόμο τους μέχρι να έρθει η απόλυση.

Σε δήλωσή του, ο ίδιος είχε να πει:

«Ήταν τεράστια τιμή για εμένα να είμαι προπονητής στην Έβερτον τα προηγούμενα τρία χρόνια. Είμαι απογοητευμένος που δεν κατάφερα να ολοκληρώσω το έργο μου στην ομάδα και σκεφτόμουν ότι η προσεχής θερινή μεταγραφική περίοδος θα ήταν καθοριστική για τη βελτίωση της Έβερτον στο μέλλον.

Πάντως, θα φυλάξω σαν θησαυρό αυτά τα χρόνια στον σύλλογο. Πιάσαμε τους 72 πόντους στο πρωτάθλημα, επίδοση που ήταν ρεκόρ, φτάσαμε στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ και παίξαμε στα ημιτελικά Κυπέλλου και Λιγκ Καπ. Αντιλαμβάνομαι ότι τα αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν αυτά που θα έπρεπε τους τελευταίους μήνες...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα