«Χρυσά» deals στις ερυθρόλευκες... ρεζέρβες! (poll)

«Χρυσά» deals στις ερυθρόλευκες... ρεζέρβες! (poll)

«Χρυσά» deals στις ερυθρόλευκες... ρεζέρβες! (poll)

bet365

Η Κρουζ Αζουλ επικύρωσε το Σάββατο το deal με τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν το... κρεσέντο τους στις προσοδοφόρες αποχωρήσεις από τον Γενάρη και μετά.

Είναι εδώ και χρόνια σαφές το πόσο εξαιρετικά λειτουργεί στην αγορά και μεταξύ άλλων και στο κομμάτι των πωλήσεων ο Ολυμπιακός. Αρκεί να ρίξουμε μία ματιά στα... πεπραγμένα του έως τον Σεπτέμβριο του 2014 πάντα σε σχέση με τις πωλήσεις. Οι πρωταθλητές και φέτος έδειξαν την δυναμική τους στον συγκεκριμένο τομέα. Η ανακοίνωση της Κρουζ Αζουλ για την απόκτηση του Χόρχε Μπενίτες αποτελεί μία εξέλιξη από την οποία θα βάλει ο σύλλογος στα ταμεία του 4 και πλέον εκατ. ευρώ για έναν επιθετικό που ήταν εκτός των πλάνων του.

Τέσσερα που έρχονται να προστεθούν στα δύο εκατ. ευρώ του Σαμπού Γιαταμπαρέ, στο 1,3 του Ματιέ Ντοσεβί αλλά και στο ένα εκατ. ευρώ του Δημήτρη Διαμαντάκου. Δηλαδή από τον Γενάρη και μετά ο Ολυμπιακός μόνο από τις πωλήσεις τεσσάρων παικτών αποκομίζει ποσό άνω των 8 εκατ. ευρώ! Χρήματα για ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν καν από το τεχνικό επιτελείο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Υπάρχουν εκτός των άλλων και οι 280.000 του Ενέν στην Έβερτον (σ.σ. δεν έπαιξε καν στον Ολυμπιακό). Και όλα αυτά δίχως να υπολογίζεται η επικείμενη παραχώρηση του Τάσου Αυλωνίτη στην Στουρμ Γκρατς ή άλλη ομάδα σε Γερμανία ή Αυστρία ή άλλες πιθανές αποχωρήσεις.

Δείτε παρακάτω το πινακάκι με τις αποχωρήσεις και τα σχετικά ποσά από τον Γενάρη μέχρι σήμερα αλλά και αυτό του Μπενίτες και μπείτε και ψηφίστε στο σχετικό poll:
ΝτοσεβίΑγορά από Σταντάρ1,3 εκατ. ευρώ
ΓιαταμπαρέΑγορά από Βέρντερ2,5 εκατ. ευρώ (τα 2 σε Ολυμπιακό και τα 500.000 ευρώ σε Σταντάρ)
ΜπενίτεςΑγορά από Κρουζ Αζουλ4 εκατ. ευρώ
ΔιαμαντάκοςΑγορά από Καρλσρούη1 εκατ. ευρώ
ΕνένΑγορά από Έβερτον280.000 ευρώ
Πέντε παίκτεςΣύνολο9.080.000 ευρώ (8.580.000 στα ερυθρόλευκα ταμεία)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα