Άνοιξε τα... πανιά του το East Med Yacht Show! (pics & vid)

Άνοιξε τα... πανιά του το East Med Yacht Show! (pics & vid)

Άνοιξε τα... πανιά του το East Med Yacht Show! (pics & vid)

bet365

Έγιναν στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδας, με κάθε επισημότητα, τα εγκαίνια της Έκθεσης στην οποία είναι χορηγός ο Ολυμπιακός. Δείτε φωτό και βίντεο.
Ολυμπιακός, Πειραιάς και θάλασσα. Ένας κορυφαίος ελληνικός σύλλογος, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και το απέραντο γαλάζιο βρίσκονται από σήμερα (13/5) στο επίκεντρο του East Med Yacht Show 2016 που άνοιξε τα... πανιά του με κάθε επισημότητα. Στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδας έγιναν τα λαμπρά εγκαίνια της 15ης έκθεσης του απόλυτου event της ελληνικής βιομηχανίας των γιωτ στο οποίο ο Ολυμπιακός είναι χορηγός.
Από σήμερα μέχρι και τις 18 του μήνα αυτή η σπουδαία διοργάνωση που αφορά στο επαγγελματικό Yachting λαβαίνει χώρα στη Μαρίνα Ζέας και είναι ανοιχτή για το κοινό. Ο Ολυμπιακός συμμετέχει ενεργά στην έκθεση καθώς πέρα από την χορηγία του έχει και ένα εξαιρετικό δικό του περίπτερο. Και σήμερα, στο περιθώριο των εγκαινίων, αρκετός κόσμος επισκέφθηκε το ερυθρόλευκο περίπτερο και είχε την ευκαιρία να προμηθευτεί το επίσημο match programme της φιέστας του 43ου πρωταθλήματος της ομάδας ποδοσφαίρου καθώς και ενημερωτικό έντυπο για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
Για τους μικρούς φίλους βρέθηκε εκεί (σ.σ.: θα είναι και τις άλλες μέρες) η μασκότ της ομάδας, ο Λεόνε, που φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους μοίρασε αυτόγραφα των παικτών. Στην οθόνη «έπαιζαν» τα φετινά γκολ της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και το βίντεο με τους λόγους για τους οποίους ένιωσαν περήφανοι (και) φέτος οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.
Στο περίπτερο του Ολυμπιακού για λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και ΕΚΕ κ. Κωνσταντίνος Καρδιασμένος και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού η Ειδική Γραμματέας, κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Στα εγκαίνια έδωσαν το «παρών» και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και εκ των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ, κ. Μιχάλης Κουντούρης, αλλά και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Κώστας Καραπαπάς.
Οι ομιλίες των εγκαινίων άρχισαν με τον πρόεδρο της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, Αντώνη Στελλιάτο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε από το βήμα τον Ολυμπιακό για την χορηγία του στο East Med Yacht Show 2016. Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, από την πλευρά του εξέφρασε την χαρά του που το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας υποδέχεται μια από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις στον τομέα του yachting. Μάλιστα υπογράμμισε πως στόχος είναι να διοργανώνεται κάθε χρόνο το East Med Yacht Show στον Πειραιά ενώ στόχος είναι να επιστρέψουν στο μεγάλο λιμάνι και τα «Ποσειδώνια».
Στόχος της έκθεσης βεβαίως είναι η ανάδειξη του Ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς με κύριο σκοπό τη δικτύωση και τη διερεύνηση συνεργασιών μέσω των επαγγελματιών του yachting και του κλάδου γενικότερα. Κατά την διάρκεια του East Med Yacht Show 2016, συνολικά 64 σκάφη όλων των τύπων (σ.σ.: γιωτ, καταμαράν, ιστιοπλοϊκά κτλ) θα είναι στην διάθεση του κοινού προκειμένου να τα δει από κοντά και να ανακαλύψει μέσω αυτών τις κορυφαίες ελληνικές βιομηχανίες, δηλαδή τον τουρισμό και την ιστιοπλοΐα. Στο πρόγραμμα της έκθεσης που έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, υπάρχουν και θεματικά ενημερωτικά σεμινάρια (σ.σ.: σε διάφορες γλώσσες μάλιστα) τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους επαγγελματίες του κλάδου. Το East Med Yacht Show λοιπόν άνοιξε τα... πανιά του και τους περιμένει όλους!
ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EAST MED YACHT SHOW
14 Μαΐου:
10.00-13.30: Ώρες έκθεσης (Μαρίνα Ζέας)
13.30-15.30: Διάλειμμα για γεύμα (Ναυτικό Μουσείο Ελλάδας)
14.00-15.30: Σεμινάριο, στα γερμανικά, με θέμα «Τα πάντα για την ιστιοπλοΐα»
15.30-19.00: Συνέχεια έκθεσης (Μαρίνα Ζέας)
15.30-16.30: Σεμινάριο, στα ρωσικά και τα αγγλικά, με θέμα «τα πάντα για την ιστιοπλοΐα» (Ναυτικό Μουσείο Ελλάδας)
15 Μαΐου:
10.00-13.30: Ώρες έκθεσης (Μαρίνα Ζέας)
13.30-15.30: Διάλειμμα για γεύμα
15.30-19.00: Συνέχεια έκθεσης (Μαρίνα Ζέας)
16 Μαΐου:
10.00-13.30: Ώρες έκθεσης (Μαρίνα Ζέας)
13.30-15.30: Διάλειμμα για γεύμα
15.30-19.00: Συνέχεια έκθεσης
18.00-19.00: Σεμινάριο, στα ελληνικά, με θέμα «τα πάντα για την ιστιοπλοΐα» (Ναυτικό Μουσείο Ελλάδας)
15.30-19.00: Συνέχεια έκθεσης (Μαρίνα Ζέας)
17 Μαΐου:
10.00-13.30: Ώρες έκθεσης (Μαρίνα Ζέας)
13.30-15.30: Διάλειμμα για γεύμα
15.30-19.00: Συνέχεια έκθεσης (Μαρίνα Ζέας)
20.00: Αποχαιρετιστήριο πάρτι στο «Θάλασσα»
18 Μαΐου:
Αποχώρηση των γιωτ από την Μαρίνα Ζέας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα