ΠΑΟΚ: Στην αποστολή ο Μακ, εκτός ο Βίτορ

ΠΑΟΚ: Στην αποστολή ο Μακ, εκτός ο Βίτορ

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ ξεπέρασε την ίωση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα ο Μιγκέλ Βίτορ έχει ένα οίδημα στην γάμπα και αποκλείστηκε από την αυριανή (15/5) αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ, κατεβαίνει στην Αθήνα με σκοπό να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Λεωφόρο, για να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογία των Play Offs. Ο Ρόμπερτ Μακ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε για δεύτερη μέρα κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Όχι όμως και ο Μιγκέλ Βίτορ. Ο Πορτογάλος αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε πως το οίδημα στη γάμπα έχει σημειώσει σημαντική βελτίωση.

Ο Βίτορ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για ν’ ανεβάσει ρυθμούς επανένταξης και έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς της Τετάρτης (18/5). Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που μετά την πολύμηνη απουσία του από τους αγώνες χρειάζεται ν’ αποκτήσει ρυθμό προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στους τελευταίους αγώνες. Από εκεί και πέρα, ο Εγιάλ Γκολάσα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού (οι εξετάσεις του ήταν καθαρές), ωστόσο, έμεινε εκτός δεδομένου ότι έχασε τις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Τούμπα, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην τακτική, είναι οι: Βελλίδης , Γλύκος , Χατζηισαΐας , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Λέοβατς ,Κοροβέσης , Σκόνδρας , Κίτσιου , Σάμπο , Τσίμιροτ , Χαρίσης , Τζιόλης ,Πέλκας , Αντόνις , Ροντρίγκες , Ζάιρο , Μυστακίδης , Μακ , Αθανασιάδης .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα