Επιστολή ΠΑΟ στη Super League και επίθεση σε Μποροβήλο

Επιστολή ΠΑΟ στη Super League και επίθεση σε Μποροβήλο

Gazzetta team
Επιστολή ΠΑΟ στη Super League και επίθεση σε Μποροβήλο

bet365

Επιστολή με την οποία διαμαρτύρεται για την απόφαση αναβολής του προγραμματισμένου Δ.Σ της Παρασκευής (13/5) και επιτίθεται στον Γιώργο Μποροβήλο, απέστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος στη Super League.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, που αρχικά ήταν προγραμματισμένο αρχικά για την Παρασκευή (13/5), μετατέθηκε για τη Δευτέρα (16/5) και σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Γιάννης Αλαφούζος απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη διοργανώτρια αρχή, κάνοντας παράλληλα επίθεση στον πρόεδρο της, Γιώργο Μποροβήλο.

Στην επιστολή της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, αρχικά για: «την αυθαίρετη απόφαση του προέδρου της Λίγκας Γιώργου Μποροβήλου να αναβάλει τη συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέμα τη λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ζήτημα του προγράμματος των πλέι -οφς. Η αυθαίρετη αυτή απόφαση εμποδίζει παράνομα κι αντικαταστατικά τη συνεδρίαση του αρμοδίου οργάνου για τη λήψη απόφασης αρμόζουσας στα συμφέροντα του συνεταιρισμού και προσαρμοσμένης στις θέσεις που έχει εκφράσει η Nova».

Παράλληλα, οι «πράσινοι» ζητούν να συγκληθεί άμεσα του Δ.Σ. του συνεταιρισμού, καλώντας τους εμπλεκόμενους φορείς «να προχωρήσουν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες για τη διεξαγωγή των αγώνων, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα» και δηλώνει ότι «δεν θα ανεχθεί ουδεμία μεταβολή του προγράμματος, η οποία θα οδηγούσε σε υπέρβαση του χρόνου που έχει ορισθεί για την ολοκλήρωση των αγώνων ή θα έδινε αφορμή για την ενεργοποίηση των προβλεπόμενων στη σύμβαση των τηλεοπτικών ρητρών», ενώ τελειώνοντας, η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου καταλήγει:

«Τυχόν ανατροπή του προγράμματος χωρίς απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας θα οδηγήσει σε ακύρωση της διαδικασίας των πλέι οφς και θα δημιουργήσει αξιώσεις εναντίον παντός υπευθύνου για τις ζημιές που θα προκληθούν, για τη δικαστική επιδίωξη των οποίων η εταιρία μας επιφυλάσσεται κατηγορηματικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα