Σκέφτεται και Κίκε Φλόρες η ΑΕΚ!

Σκέφτεται και Κίκε Φλόρες η ΑΕΚ!

Gazzetta team
Σκέφτεται και Κίκε Φλόρες η ΑΕΚ!

bet365

Ο Κίκε Φλόρες αποχωρεί από τη Γουότφoρντ και την Premier League μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και η περίπτωση του 51χρονου Ισπανού τεχνικού συγκεντρώνει αρκετούς θαυμαστές στο στρατόπεδο της ΑΕΚ.

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ για τα πλέι-οφ της Superlegue να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, ωστόσο η αναζήτηση του νέου τεχνικού συνεχίζεται και η περίπτωση του Κίκε Φλόρες φαίνεται πως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της «Ένωσης».

O 51χρονος Ισπανός ανακοινώθηκε την Παρασκευή (15/5) πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Γουότφορντ με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με τη «LiveSport», έχει αρκετούς θαυμαστές στο στρατόπεδο της ΑΕΚ.

Η διοίκηση των «Χόρνετς» αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τη σχετική ρήτρα επέκτασης στο συμβόλαιο του Φλόρες, προκειμένου να παραταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών για ακόμα ένα χρόνο και άλλοτε τεχνικός των Χετάφε, Βαλένθια, Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης (κατέκτησε το Europa League μαζί της), Αλ Αχλί και Αλ Αϊν θα ξεκινήσει να αναζητά τον επόμενο σταθμό τη καριέρας του μετά την εντός έδρας αναμέτρηση της Γούοτφορντ απέναντι στη Σάντερλαντ την Κυριακή (15/5).

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την «Ένωση» θεωρείται πάντως το γεγονός πως το συμβόλαιο του στο Νησί προέβλεπε απολαβές της τάξεως των 800.000 ευρώ, πόσο που δεν κρίνεται απαγορευτικό για την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα