Εβαντζελίστα: «Στα υπέρ μας ο κόσμος με ΠΑΟΚ»

Εβαντζελίστα: «Στα υπέρ μας ο κόσμος με ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Εβαντζελίστα: «Στα υπέρ μας ο κόσμος με ΠΑΟΚ»

bet365

Στην δύναμη της έδρας στάθηκε ο Λούκας Εβαντζελίστα αναφερόμενος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Βραζιλιάνος δεν έκρυψε την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για την επόμενη μέρα μετά το ματς με τον Πανιώνιο: «Όσον αφορά στον τρόπο της οργανωτικότητάς μας δεν αλλάζει τίποτα. Θα συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία, όλη η ομάδα μαζί, ο καθένας να βοηθάει τον άλλο. Μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες. Όσο για το χθεσινό παιχνίδι, όντως δεν τα πήγαμε όπως θέλαμε. Θα θέλαμε να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά αυτό που κοιτάμε είναι από ‘δω και πέρα να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να πάρουμε τα επόμενα ματς».

Για τη συνέχεια στα πλέι-οφ: «Πάντοτε η σκέψη μας είναι στον επόμενο αγώνα. Παίζουμε με μια επιθετική και συμπαγή ομάδα και αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε μέχρι τώρα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια δυνατή ομάδα και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση. Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο μας είναι υπέρ μας, αλλά είναι ένας σημαντικός αγώνας και πρέπει να είμαστε εμείς εκείνοι που θα υποδείξουμε τον ρυθμό».

Για το γεγονός ότι, αν και μέσος, τοποθετείται κυρίως στα άκρα: «Δεν έχω καμία προτίμηση. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να παίζω. Είτε στο κέντρο, είτε ως εξτρέμ θα παίζω πάντα εκεί που θέλει ο προπονητής μου».

Για το ενδεχόμενο να μείνει και του χρόνου στον Παναθηναϊκό: «Δεν υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία ή επίσημη συνομιλία σχετικά με αυτό το θέμα. Εκεί που δίνουμε βαρύτητα είναι να ολοκληρωθούν πρώτα οι υποχρεώσεις μας και μετά να δούμε τι θα γίνει. Θα ήθελα όμως να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να παραμείνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα