Κατέθεσαν υπόμνημα και περιμένουν στη Βέροια

Κατέθεσαν υπόμνημα και περιμένουν στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Κατέθεσαν υπόμνημα και περιμένουν στη Βέροια

bet365

Η Βέροια κατέθεσε υπόμνημα, αυτό εξετάστηκε από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και στη «βασίλισσα του Βορρά» περιμένουν με αισιοδοξία την απόφαση. Συζητήσεις με Αμπντούν, Γιουσούφ.

Οι προσφυγές των Αμπντούν και Γιουσούφ δημιούργησαν θέμα με την αδειοδότηση της Βέροιας. Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, ζήτησε την ανάκληση αυτής λόγω των προαναφερθείσων προσφυγών. Η ομάδα της Ημαθίας πήρε διορία και κατέθεσε υπόμνημα, το οποίο εξετάστηκε την Πέμπτη (12/5) και, πλέον, άπαντες περιμένουν την απόφαση.

Ενημέρωση για το πότε θα βγει αυτή δεν υπάρχει, ωστόσο στη «βασίλισσα του Βορρά» εξακολουθούν να αισιοδοξούν. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν και συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές για να έρθουν σε διακανονισμό. Υπήρξαν μεν διαφωνίες, αλλά βρίσκονται κοντά στο να έρθουν σε συμφωνία, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και να μη γίνει ανάκληση της αδειοδότησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα