Αποφασίζουν για το πρόγραμμα οι τέσσερις των πλέι οφ

Αποφασίζουν για το πρόγραμμα οι τέσσερις των πλέι οφ

bet365

Ξεκίνησε η συνάντηση των τεσσάρων ομάδων (τηλεφωνικά ο Παναθηναϊκός) που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας για το αν μπορούν να βρουν μια άκρη για το πρόγραμμα των αγώνων λόγω ορισμού του τελικού Κυπέλλου στις 17 Μαΐου.

Με μοναδικό απόντα τον Παναθηναϊκό (θα συμμετάσχει τηλεφωνικά) θα διεξαχθεί η συνάντηση των εκπροσώπων των τεσσάρων ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας που συμμετέχουν στα πλέι οφ με στόχο να βρεθεί άκρη για την διαδικασία μετά την απόφαση της ΕΠΟ για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στις 17 Μαΐου.

Στη συνάντηση θα εξεταστούν όλα τα σενάρια και αφορούν τις ώρες και τις ημέρες. Επίσης, άλλο ένα εμπόδιο είναι και ο πέμπτος αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη αφού δεν μπορεί να υπάρξει συνύπαρξη οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ σε απόσταση λίγων μέτρων.

Επίσης, η Nova (η οποία δεν δίνει το παρών στην συνάντηση) δεν έχει καμία διάθεση να δεχτεί να ορίσει κάποιο από τα δύο ματς σε άλλη ώρα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί αλλαγές στο πρόγραμμα με τον ΠΑΟΚ να αναφέρει ότι έχει πληροφόρηση ότι ο τελικός θα πάει για τις 31 Μαΐου, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται από την ΕΠΟ. Αν ισχύει τελικά αυτό, σημαίνει ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να ζητήσει παράταση από την FIFA για να παραμείνουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, αφού καταλυτική ημερομηνία για να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες είναι 29η Μαΐου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα