«Δεν έχει συμφωνήσει με Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο, αλλά περιμένει»

«Δεν έχει συμφωνήσει με Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο, αλλά περιμένει»

«Δεν έχει συμφωνήσει με Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο, αλλά περιμένει»

bet365

Ο Μαλαισιανός δημοσιογράφος Κέες Σουνταρεσάν, ο οποίος συνάντησε χθες τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αποκαλύπτει στο gazzetta.gr τις σκέψεις του Βραζιλιάνου για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα καθημερινά φέρεται να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό δείχνοντας θετικός στην πρόταση που του έχει γίνει από το «τριφύλλι» προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαλαισία όπου βρίσκεται για πρώτη φορά παραδέχθηκε δημοσίως πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχει μέχρι στιγμής απόσταση από το να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Κεες Σουνταρεσάν, ο οποίος πήρε την συνέντευξη από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ζητώντας του περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με όσα του εξομολογήθηκε ο «αόρατος τοίχος» για τον Παναθηναϊκό.

«Δεν ήθελε να επεκταθεί αναφορικά με τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό κάτι που είναι απόλυτα κατανοητό καθώς δεν έχει υπάρξει συμφωνία.

Νομίζω όμως πως επιθυμία του είναι να ξεκαθαριστεί σύντομα αυτό το θέμα. Επιμένει πως δεν τον ενδιαφέρει να ακολουθήσει καριέρα προπονητή στην παρούσα φάση.

Προτιμά έναν πιο συμβουλευτικό ρόλο, αυτό ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του. Απ' όσο κατάλαβα δεν έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά το συζητάει δίνοντας μου την εντύπωση πως τον ενδιαφέρει ο ρόλος που του προσφέρει η ελληνική ομάδα.

Νομίζω πως πλέον εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό το αν θα καταφέρει να τον πείσει να συνεργαστούν. Έτσι εξηγείται και το γεγονός πως δεν έχει επιστρέψει στην Άρσεναλ, αφού προφανώς δεν βρίσκει αυτό που ψάχνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαλαισιανός δημοσιογράφος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα