Κάνει πίσω για Μολέδο η Φλουμινένσε

Κάνει πίσω για Μολέδο η Φλουμινένσε

Gazzetta team
Κάνει πίσω για Μολέδο η Φλουμινένσε

bet365

Δεν θα επιμείνει στην περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο η Φλουμινένσε, η οποία βλέπει πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο.

Εδώ και αρκετές μέρες η Φλουμινένσε είναι γνωστό πως έχει στο στόχαστρό της τον Ροντρίγκο Μολέδο. Όμως, οι Βραζιλιάνοι ενδιαφέρονταν για δανεισμό του αμυντικούς του Παναθηναϊκού, κάτι που δεν πρόκειται να δεχτεί το «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει η «Goal», η διοίκηση της Φλουμινένσε αποφάσισε να μην επιμείνει άλλο σε αυτή την περίπτωση. Είδαν πως ο Αντρέα Στραματσόνι υπολογίζει για βασικό και αναντικατάστατο τον Βραζιλιάνο ενόψει της νέας σεζόν και έτσι αποφάσισαν πως δεν έχουν τύχη σε αυτή την ύποθεση, με αποτέλεσμα να γυρίσουν τα μάτια τους αλλού...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα