Ανανέωσε με την ΑΕΛ ο Αναστασόπουλος

Ανανέωσε με την ΑΕΛ ο Αναστασόπουλος

Gazzetta team
Ανανέωσε με την ΑΕΛ ο Αναστασόπουλος

bet365

Η Λάρισα βρίσκεται έναν βαθμό μακριά από την άνοδο και ήδη άρχισε τις ανανεώσεις των συμβολαίων με πρώτο τον Νίκο Αναστασόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι για δύο ακόμη χρόνια επέκτεινε το συμβόλαιό του ο νεαρός ποδοσφαιριστής Νίκος Αναστασόπουλος. Συγκεκριμένα ο Αναστασόπουλος είχε συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και το επέκτεινε μέχρι τον Ιούνιο του 2020» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μετά την ανανέωση ο 23χρονος μέσος είπε: "Για μένα ήταν αυτονόητο να επεκτείνω το συμβόλαιό μου με αυτή τη μεγάλη ομάδα την ΑΕΛ του Πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων. Το όνειρό μου είναι να γίνω κι εγώ ένας από τους παίκτες της ΑΕΛ που έχουν πάρει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Είμαι βέβαιος ότι θα το πραγματοποιήσω. Χαίρομαι που στην ΑΕΛ ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους για πολλά χρόνια όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές γιατί είμαστε μια οικογένεια.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Κούγια γιατί με έχει πιστέψει εδώ και πολλά χρόνια, όταν κάποιοι άλλοι δεν πίστευαν στην αξία μου, αλλά και τους κ.κ. Τσιώλη και Ντόστανιτς γιατί πίστεψαν σε μένα όπως και τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΛ που με έχει αγκαλιάσει σαν παιδί του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα