Το πανηγύρισε έξαλλα ο Σαββίδης (pics)

Το πανηγύρισε έξαλλα ο Σαββίδης (pics)

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε συν γυναιξί και τέκνοις στην Τούμπα και πανηγύρισε με την ψυχή του τη νίκη-ανατροπή του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακολούθησε το ντέρμπι των δύο Δικεφάλων μαζί με τη γυναίκα του και τον γιο του Γιώργο από τη σουίτα του γηπέδου της Τούμπας.

Στο τέλος εμφανώς ικανοποιημένος και χαρούμενος πανηγύρισε για το πρώτο τρίποντο του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, ενώ πιο πολύ φάνηκε να το γιορτάζει ο Γιώργος Σαββίδης.

Αποχωρώντας από το γήπεδο άκουσε από τους φίλους της ομάδας εκ νέου αλλαγές σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Στην Τούμπα βρέθηκε και Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Μάλιστα, ο πρώην στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ και στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, μετά το τέλος του αγώνα επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ συνοδευόμενος από τον Λούμπος Μίχελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα