Μολέδο: «Το μυαλό μας μόνο στις επόμενες νίκες»

Μολέδο: «Το μυαλό μας μόνο στις επόμενες νίκες»

Gazzetta team
Μολέδο: «Το μυαλό μας μόνο στις επόμενες νίκες»

bet365

Μόνο τον ένα βαθμό που απέσπασε, κρατάει ο Παναθηναϊκός από την εμφάνιση του απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με τον Ροντρίγκο Μολέδο, με τον Βραζιλιάνο να τονίζει πως το «Τριφύλλι» πλέον συγκεντρώνεται στους επόμενους αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου στόπερ στη NOVA:

Για την αναμέτρηση: «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε, όμως πιστεύω πως αυτό συνέβη επειδή δώσαμε χώρους και ελευθερία κινήσεων στον αντίπαλο. Σημειώνω ότι πήραμε ένα βαθμό και προσβλέπουμε σε νίκες στα επόμενα παιχνίδια των πλέι-οφς».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και αν οι ποδοσφαιριστές διαθέτουν αποθέματα ενέργειας: «Βεβαίως, υπάρχει. Ετοιμαζόμαστε καλά και δυνατά για τα επόμενα ματς. Γίνονται ομιλίες, προπονούμαστε, προσπαθούμε σκληρά. Θέλουμε να συνεχίσουμε καλά και το μυαλό μας είναι μόνο στις επόμενες νίκες».

Για την τελευταία φάση του αγώνα, όπου έσωσε τους «πράσινους» πάνω στη γραμμή: «Ο στόχος μου ως αμυντικός είναι αυτός, να κρατάμε το μηδέν. Δουλεύω για αυτό, με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, για να πετύχουμε το στόχο μας. Σε αυτή τη φάση μπόρεσα να σώσω την εστία μας από την παραβίαση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα