Μυστακίδης: «Στην Λεωφόρο για νίκη»

Gazzetta team
Μυστακίδης: «Στην Λεωφόρο για νίκη»

bet365

Ο παίκτης που έκρινε το ντέρμπι με την ΑΕΚ αποκάλυψε πως ήταν εκτός αποστολής αλλά μπήκε σε αυτή επειδή αρρώστησε ο Μακ. «Είναι το κάρμα».

Μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι και μετά από τρία λεπτά σκόραρε το γκολ της νίκης για τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Μυστακίδη ο οποίος όχι μόνο αλλαγή δεν θα έμπαινε στο ματς αλλά δεν θα ήταν στην 18αδα της ομάδας εάν δεν αρρώσταινε ο Μακ.

Ο ίδιος είπε μετά το τέλος του αγώνα ότι «εδώ και δυο εβδομάδες προπονούμαι με την ομάδα. Θα ήμουν εκτός αποστολής αλλά αρρώστησε ο Μακ και μπήκα στην 18αδα. Ηταν το κάρμα μάλλον...» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε

«Την δουλεύουμε αυτήν την πάσα από το καλοκαίρι. Κοίταξα τον τερματοφύλακα ότι έχει κάνει ένα βήμα μπροστά και αποφάσισα να κάνω την κεφαλιά νομίζοντας ότι είναι ένα δύο βήματα έξω από την εστία του».

Οσο για την δική του σεζόν; «Εχω μάθει πολλά από τους προπονητές μου. Και από τον Τούντορ και από τον Ιβιτς. Είχα κάποιες διακυμάνσεις αλλά έχω μάθει να μη τα παρατάω. Ο Κλάους είναι ένας μεγάλος επιθετικός οπότε δεν θα μου ήταν δύσκολο να παίζω μαζί του».

Τέλος ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στην συνέχεια των play off. «Είναι σημαντικό ότι μπήκαμε με το δεξί. Είναι λυπηρό που παίξαμε σε άδεια Τούμπα και την αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κόσμό μας. Θέλουμε να πάμε στην Λεωφόρο και να πάρουμε το διπλό»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα