Ο κίνδυνος για δικαστικούς... μπελάδες στην Super League

Ο κίνδυνος για δικαστικούς... μπελάδες στην Super League

bet365

Η Nova δεν δείχνει διάθεση να αλλάξει θέση για το πρόγραμμα των πλέι οφ και έτσι τυχόν συμμόρφωση της Λίγκας με την ΕΠΟ για τον τελικό μπορεί να οδηγήσει σε δικαστικές... περιπέτειες.
Την τελευταία ευκαιρία να λυθούν ή να καλυφθούν οι διαφορές και γίνει ο τελικός του Κυπέλλου αποτελεί η συνάντηση της Πέμπτης μεταξύ των εκπροσώπων των τεσσάρων ΠΑΕ που συμμετέχουν στα πλέι οφ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος) και πιθανώς του Ολυμπιακού και της Nova. Μία επαφή που έχει δρομολογήσει η Super League μήπως και βγει άκρη και την οποία περιμένει και ο Σταύρος Κοντονής για να δει το εάν θα επηρεαστεί ξανά η 17η Μαϊου, που ορίστηκε ο τελικός του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
Ο Υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ναι μεν αποδέχεται αυτή την ημερομηνία αλλά ζητά να υπάρξει αλλαγή στην διαιτητική σύνθεση (σ.σ. ενώ έχει θέσει θέμα και με τις προσκλήσεις και ακόμα και... επαναφοράς στην πρώτη συμφωνία) και ο Τάσος Σιδηρόπουλος να ακολουθηθεί από τους βοηθούς που συνήθως είναι μαζί του. Από την Ομοσπονδία μπορεί να μην κάνουν λόγο για τους διαιτητές αλλά επιμένουν πως δεν μπορεί κανείς να τους εκβιάζει και πως δεν έχει κανένα δικαίωμα η κυβέρνηση να επιβάλλει τους διαιτητές σε έναν αγώνα. Σημειώνεται πως αν οι διαιτητές παραμείνουν αυτοί που είχαν οριστεί αρχικά τότε η ΑΕΚ έχει αφήσει να εννοηθεί πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί.
Η Super League το πλέον βασικό πρόβλημα το έχει με τη Nova. Που επιμένει πως δεν θέλει καμία αλλαγή στα πλέι οφ. Μένει να φανεί τι στάση θα κρατήσουν κυρίως οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ και σε δεύτερο επίπεδο ο ΠΑΟΚ. Κυρίως ο Παναθηναϊκός πάντως εμφανιζόταν αρνητικός σε κάθε αλλαγή στο πρόγραμμα των πλέι οφ. Το ζητούμενο είναι πως στην περίπτωση που η Λίγκα αποδεχθεί τη νέα ημερομηνία του τελικού και το συνδρομητικό κανάλι εμμείνει στην στάση του τότε μπορεί να οδηγηθούμε στα δικαστήρια. Και αυτό διότι η Nova θα ζητήσει αποζημίωση ενεργοποιώντας τις ρήτρες που έχουν συμφωνηθεί από την αρχή της περιόδου. Η Λίγκα βέβαια σε αυτήν την περίπτωση θα πετάξει το... μπαλάκι στην ΕΠΟ, όπως έχει ήδη κάνει και εγγράφως. Και βέβαια θα... χρεώσει και στην Κυβέρνηση και τον Υπουργό το... αλαλούμ. Από την άλλη εάν και ο τελικός οδηγηθεί σε αδιέξοδο και προκαλέσει πρόβλημα στον OTE TV και αυτό το κανάλι θα κινηθεί νομικά (σ.σ. σε βάρος της ΕΠΟ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα