Στραματσόνι: «Δεν μου άρεσε η αντίδραση μας»

Στραματσόνι: «Δεν μου άρεσε η αντίδραση μας»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Δεν μου άρεσε η αντίδραση μας»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε στον τρόπο που αντέδρασε ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ιταλού τεχνικού:

Για το αν περίμενε αυτό που είδε στο γήπεδο ή πίστευε σε κάτι καλύτερο;

«Προετοιμαστήκαμε για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Παίξαμε ένα καλό πρώτο μέρος με δύο τρεις καλές ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ όμως μετά το γκολ που δεχθήκαμε, που στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί, δεν μου άρεσε η αντίδρασή μας. Αυτό έχει να κάνει με την νοοτροπία, χάθηκε η συγκέντρωση, δεν έχει σημασία ποιος έκανε το λάθος».

Για τον τρόπο παιχνιδιού στο πρώτο μέρος κυρίως με τα «ανεβάσματα» των Μέστο και Νάνο;

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά, κυρίως στο πρώτο μέρος Μέστο και Νάνο ανέβαιναν πολύ όμως πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Είναι σημαντικό να ξεκινάμε να παίζουμε».

Για το αν θέλει να αλλάξει κάτι και με δεδομένο ότι είναι τέτοια η διαδικασία που δεν έχει πολλές μέρες να δουλέψει;

«Θα κοιτάξουμε πρώτα από όλα να τσεκάρουμε την κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών καθώς σήμερα πολλοί δεν ήταν 100% έτοιμοι. Για παράδειγμα ο Βιγιαφάνιες είχε ένα θέμα τραυματισμού, ο Ζέκα χτύπησε στο κεφάλι, ο Μολέδο είχε το θέμα στο φρύδι και ο Λέτο έδειχνε στο τέλος πολύ κουρασμένος. Φυσικά βέβαια το ίδιο είναι και για τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα