Νέα φιλική νίκη για Παναιτωλικό

Νέα φιλική νίκη για Παναιτωλικό

bet365

Τις φιλικές του νίκες συνέχισε ο Παναιτωλικός με τα... καναρίνια να επικρατούν και της ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα με 2-1, σε ένα ματς που τα έσοδα διατέθηκαν σε κοινωφελή σκοπό.

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έδωσε σήμερα Τετάρτη ο Παναιτωλικός συνεχίζοντας τις νίκες. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη φιλοξενήθηκε στην Άρτα από την ΑΕ Καραϊσκάκης και επικράτησε με 2-1, σε μια αναμέτρηση της οποίας τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου ΑμεΑ Αγ. Θεοδώρα Άρτας, ενώ μέλη του Συλλόγου συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές στην είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο και πρόσφεραν στις ομάδες αναμνηστικά δώρα.

Στο αγωνιστικό μέρος τα... καναρίνια προηγήθηκαν στο 3' με τον Μαρκόφσκι, για να ισοφαρίσουν στο 8' οι γηπεδούχοι με τον Ευαγγέλου. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 30' ο Ουάρντα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μύγα.

Στην αρχική ενδεκάδα του Παναιτωλικού αγωνίστηκαν οι: Κριστιάνο, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Κλέσιο, Πάουλο, Μάκος, Βασιλούδης, Μουνιός, Ουάρντα, Μαρκόβσκι. Χρησιμοποιήθηκαν ακόμα οι: Κουτρομάνος, Ρουμπουλάκου, Κόρσιενς, Παπάζογλου, Παπουτσογιανόπουλος, Φερέιρα, Βασιλείου, Μαλής, Τασιούλης.

Οι προπονήσεις της ομάδας μας θα συνεχιστούν Πέμπτη και Παρασκευή. Το πρωί του Σαββάτου (10.30 π.μ.) θα γίνει δίτερμα στο Emileon με τη ομάδα Κ20 και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι έως τις 28 Ιουνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα