Στα... σκαριά το άγαλμα του Ρανιέρι στο Λέστερ! (pic)

Gazzetta team
Στα... σκαριά το άγαλμα του Ρανιέρι στο Λέστερ! (pic)

bet365

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι οδήγησε τη Λέστερ στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της και πλέον αποτελεί σύμβολο για την πόλη, με τους φίλους των «Αλεπούδων» να επιθυμούν να τιμήσουν τον Ιταλό απαιτώντας να στηθεί άγαλμα του.

Το δικό του άγαλμα είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει μέσα στο επόμενο διάστημα ο Κλαούντο Ρανιέρι, καθώς μετά τον άθλο της κατάκτησης της Premier League με την Λέστερ, οι φίλοι των «Αλεπούδων» έχουν ξεκινήσει εκστρατεία στο internet, με σκοπό να συγκεντρώσουν τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό υπογραφών, προκειμένου ο δήμαρχος της πόλης να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τον Ιταλό.

«Ο Κλούντιο Ρανιέρι αξίζει σίγουρα ένα άγαλμα για το όσα πέτυχε με τη Λέστερ. Έχει κερδίσει τον σεβασμό όλου του πλανήτη με το κατόρθωμα του. Ακόμα και ο μεγαλύτερος μάγος, δε θα μπορούσε να πετύχει αυτό τον άθλο. Μέσα σε λίγους μήνες πρόσφερε στην πόλη του Λέστερ, όσα κανένας άλλος μέχρι τώρα στο παρελθόν», ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά σχόλια των φίλων της ομάδας.

Μάλιστα στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει και μια πρώτη ιδέα αναφορικά με πως θα μπορούσε να μοιάζει το άγαλμα του Ιταλού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα