Μπόγιαν Λέτιτς: «Θα παίξω στον ΠΑΟΚ»!

Μπόγιαν Λέτιτς: «Θα παίξω στον ΠΑΟΚ»!

Μπόγιαν Λέτιτς: «Θα παίξω στον ΠΑΟΚ»!

bet365

Με δηλώσεις του σε βοσνιακά ΜΜΕ ο Μπόγιαν Λέτιτς, υποστηρίζει ότι από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ μαζί με τον συμπατριώτη του Τσίμιροτ.

Από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται τίποτα γύρω από τον διεθνή με την ομάδα Νέων της Βοσνίας, αριστεροπόδαρο αμυντικό της Ζίλινα.

Οι δηλώσεις του πάντως δείχνουν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία.

«Ο ατζέντης μου είπε, ότι είχε κάποιες προσφορές, αλλά εκείνη του ΠΑΟΚ ήταν πολύ ισχυρή. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μπροστά σε τέτοιο κοινό, με αυτή την ατμόσφαιρα που δημιουργούν», τόνισε ο Λέτιτς, που στα 23 του παίζει ως αριστερό μπακ, αλλά και στη μεσαία γραμμή.

«Ο Λέτιτς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ενώ η ομάδα του η Ζίλινα θα πάρει αποζημίωση ύψους 1,88 εκατομυρίων ευρώ. Με την σειρά του ο ποδσφαιριστής θα κερδίσει 2,3 εκατομμύρια ευρώ τα τρία αυτά έτη (σ.σ 767.000 ευρώ τον χρόνο)», τονίζουν οι Βόσνιοι με νέα αναφορά τους στη μεταγραφή του συμπατριώτη τους στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα