Προέχει η αδειοδότηση για Βέροια

Προέχει η αδειοδότηση για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Προέχει η αδειοδότηση για Βέροια

bet365

Στη Βέροια θέλουν να τελειώνουν με το θέμα της αδειοδότησης και μετά θα ασχοληθούν με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν.

Οι προσφυγές των Αμπντούν, Γιουσούφ ξαφνικά προκάλεσαν θέμα στη Βέροια, όσον αφορά την αδειοδότηση. Ο διευθυντής της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, ζήτησε την ανάκληση της άδειας στη «βασίλισσα του Βορρά», όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε. Αντιθέτως, δόθηκε διορία δύο ημερών, ώστε η ΠΑΕ να καταθέσει υπόμνημα, που θα εξεταστεί την Πέμπτη (12/5).

Ωστόσο, στην ομάδα της Ημαθίας δεν ανησυχούν, αφού θα έρθουν σε διακανονισμό με τους δύο παίκτες. Γι' αυτό πήραν, άλλωστε, και τη διορία, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τότε... παγώνουν τα πάντα. Έτσι, μόλις βγει το εν λόγω... αγκάθι, στη Βέροια θα ασχοληθούν με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν, καθώς με μη αδειοδότηση θα έχουν δικαίωμα μόνο για μία.

Συνάμα, υπάρχει και η τοποθέτηση του Θόδωρου Καρυπίδη για πώληση των μετοχών σε Κινέζους, ωστόσο δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη και σε αυτό το θέμα πριν την Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα