Προέχει η αδειοδότηση για Βέροια

Προέχει η αδειοδότηση για Βέροια

Προέχει η αδειοδότηση για Βέροια

Στη Βέροια θέλουν να τελειώνουν με το θέμα της αδειοδότησης και μετά θα ασχοληθούν με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν.

Οι προσφυγές των Αμπντούν, Γιουσούφ ξαφνικά προκάλεσαν θέμα στη Βέροια, όσον αφορά την αδειοδότηση. Ο διευθυντής της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, ζήτησε την ανάκληση της άδειας στη «βασίλισσα του Βορρά», όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε. Αντιθέτως, δόθηκε διορία δύο ημερών, ώστε η ΠΑΕ να καταθέσει υπόμνημα, που θα εξεταστεί την Πέμπτη (12/5).

Ωστόσο, στην ομάδα της Ημαθίας δεν ανησυχούν, αφού θα έρθουν σε διακανονισμό με τους δύο παίκτες. Γι' αυτό πήραν, άλλωστε, και τη διορία, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τότε... παγώνουν τα πάντα. Έτσι, μόλις βγει το εν λόγω... αγκάθι, στη Βέροια θα ασχοληθούν με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν, καθώς με μη αδειοδότηση θα έχουν δικαίωμα μόνο για μία.

Συνάμα, υπάρχει και η τοποθέτηση του Θόδωρου Καρυπίδη για πώληση των μετοχών σε Κινέζους, ωστόσο δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη και σε αυτό το θέμα πριν την Πέμπτη.

Best of internet