Ο Χίντινκ δεν λέει ... αντίο στην Τσέλσι!

Ο Χίντινκ δεν λέει ... αντίο στην Τσέλσι!

Ο Χίντινκ δεν λέει ... αντίο στην Τσέλσι!

bet365

Θα παραδώσει, μεν, τα ηνία στον Αντόνιο Κόντε, όμως, ο Γκους Χίντινκ δεν θ' απομακρυνθεί τελείως από την Τσέλσι, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τη Λίβερπουλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου πριν από το παιχνίδι με τους «κόκκινους» στο «Άνφιλντ», λίγες μέρες προτού η φετινή Πρέμιερ Λιγκ ρίξει αυλαία την Κυριακή, άφησε να εννοηθεί πως έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο ώστε να υπάρχει μια είδους συνεργασία.

«Δεν θα πω αντίο και δεν θα ... μείνω μακριά, αφού έχουμε μιλήσει για να υπάρχει επαφή και συνεργασία σε συγκεκριμένα θέματα στο μέλλον. Όμως, θα είναι μακριά από τα φώτα οι όποιες ασχολίες μου με την ομάδα» είπε ο Χίντινκ.

Επιπλέον, ο Ολλανδός υποστήριξε ότι δεν έχει υποχρέωση, αλλά ούτε και πρόθεση να... μεταβιβάσει συγκεκριμένες απόψεις και στοιχεία για τους ποδοσφαιριστές στον Αντόνιο Κόντε, αφήνοντας τον Ιταλό να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τα μέλη που απαρτίζουν το ρόστερ και τις προσθαφαιρέσεις που θ' απαιτούνται το καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα