ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Βίτορ, στο σπίτι του ο Μακ

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Βίτορ, στο σπίτι του ο Μακ

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Βίτορ, στο σπίτι του ο Μακ

Ο Πορτογάλος αμυντικός αποχώρησε από την προπόνηση καθώς αισθάνθηκε βάρος στη γάμπα του. Αύριο (10/5) θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή του. Δεν συμμετείχε ο Μακ ο οποίος ήταν εξασθενημένος λόγω ίωσης.  

Το απρόοπτο της προπόνησης της Δευτέρας (9/5) ήταν η προληπτική αποχώρηση του Μιγκέλ Βίτορ , ο οποίος αισθάνθηκε βάρος στη γάμπα. Η κατάσταση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού θα επαναξιολογηθεί πριν την προπόνηση της Τρίτης (10/5). Στο πρόγραμμα, επίσης, δεν συμμετείχε ο Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος ήταν εξασθενημένος λόγω ίωσης και προτιμήθηκε να επιστρέψει σπίτι του για να μην επιβαρυνθεί.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μέσα από ασκήσεις, αλλά και παιχνίδι στο μισό γήπεδο θέλησε ν’ αναλύσει στην πράξη στους ποδοσφαιριστές του τι ζητάει από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τέτοιου είδους αγώνες, αλλά και μίνι πρωταθλήματα κρίνονται στις λεπτομέρειες κι ο Ίβιτς προσπαθεί να παρουσιάσει την ομάδα 100% έτοιμη για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στο φινάλε της σεζόν.

Nα ξεκινήσει με το δεξί τα play offs θέλει ο ΠΑΟΚ και η Casino Rio Bet προσφέρει τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» σε απόδοση 2.10.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ακολούθησε μέρος του προγράμματος και συνέχισε αποκατάσταση, ενώ ο Μάριν Λέοβατς συμμετείχε σε όλη την προπόνηση. Αύριο (10/5) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας και η ΠΑΕ αποφάσισε να δείξει ζωντανά τα πρώτα 15′ λεπτά της προπόνησης αποκλειστικά στη σελίδα της στο Facebook.

Best of internet