Κυβελίδης: «Ο Καρυπίδης μας διαβεβαίωσε ότι θα παίξουμε στην Football League»

Κυβελίδης: «Ο Καρυπίδης μας διαβεβαίωσε ότι θα παίξουμε στην Football League»

Gazzetta team
Κυβελίδης: «Ο Καρυπίδης μας διαβεβαίωσε ότι θα παίξουμε στην Football League»

bet365

Ο χρυσός σκόρερ του Άρη Λεωνίδας Κυβελίδης με δηλώσεις του στάθηκε στο νικητήριο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Δόξα Δράμας, αλλά και στα λεγόμενα του Θόδωρου Καρυπίδη για συμμετοχή της ομάδας στην Football League.

O επιθετικός του Άρη αρχικά μίλησε για το γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα με την Δόξα «Σίγουρα όταν ένα γκολ μπαίνει στην εκπνοή και είναι και νικητήριο νιώθεις πιο χαρούμενος. Παρ’ όλα αυτά και η νίκη αυτή έδωσε τρεις βαθμούς απλά ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και απέναντι σε μια ομάδα που ήταν ο κακός δαίμονας γι’ αυτό και έχει μεγαλύτερη σημασία», ενώ στη συνέχεια των δηλώσεων του στο «Μετρόπολις» μίλησε για το κίνητρο των παικτών δεδομένου ότι η άνοδος έχει εξασφαλιστεί εδώ και καιρό: «Είμαστε στον Άρη και είτε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, είτε με τη Δόξα Δράμας πρέπει να κερδίζουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία του Άρη. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στο τελευταίο παιχνίδι προκειμένου να τελειώσει πετυχημένα η χρονιά».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μπουγιουκσεχίρ - Φενέρμπαχτσέ.

Για το πού αφιερώνει το γκολ: «Στη γυναίκα μου και στο παιδί μου. Με ακολουθούν και με στηρίζουν πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικά η γυναίκα μου που σταμάτησε τη δουλειά της και με ακολουθεί παντού. Ζει αυτό που ζω και με συμπαραστέκεται».

Για τον Άρη της Β’ Εθνικής: «Η Football League δεν έχει καμία σχέση με τη Γ’ Εθνική. Πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός, να σχηματιστεί το ρόστερ, να γίνει η προετοιμασία και να δουλέψουμε σκληρά. Αν είμαστε πειθαρχημένοι και με τις προσθήκες που θα γίνουν δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν έχουμε διάθεση δεν θα έχουμε πρόβλημα ούτε και τη νέα σεζόν».

Για το αν επηρεάζονται από τα όσα συμβαίνουν στο θέμα της εκκαθάρισης: «Είμαστε ποδοσφαιριστές και μας ενδιαφέρει κυρίως το αγωνιστικό κομμάτι. Βεβαίως και μας επηρεάζει αυτό. Είμαστε ποδοσφαιριστές και οικογενειάρχες και ενδιαφερόμαστε για τον μέλλον μας. Ο κ. Καρυπίδης μας μίλησε και μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα παίξουμε κανονικά».

Για τον κόσμο: «Τον ευχαριστούμε για τη στήριξή του σε μια δύσκολη χρονιά μετά την περσινή που δεν ανέβηκε η ομάδα. Σιγά - σιγά με το ρόστερ που θα γίνει θα μας στηρίξει ακόμη περισσότερο γιατί η άνοδος στη Super League δεν έχει καμία σχέση με την άνοδο στη Football League. Θα είναι μεγαλύτερη η δίψα του χρόνου και περισσότερος ο κόσμος στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα