Διαβεβαίωση από ΕΠΟ για την πρώτη αγωνιστική

Διαβεβαίωση από ΕΠΟ για την πρώτη αγωνιστική

bet365

Κανονικά θα αρχίσουν τα πλέι οφ, με την Σούπερ Λίγκα να παίρνει διαβεβαίωση από την ΕΠΟ πως θα οριστούν διαιτητές για την πρώτη αγωνιστική. Όλα ανοιχτά για την συνέχεια.

Και το θέατρο του παραλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο μένει στον... αέρα η διεξαγωγή του Κυπέλλου. Μετά την αναβολή που υπήρξε η ΕΠΟ όρισε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ για τις 15 του μήνα, ωστόσο ο Υφυπουργός Σταύρος Κοντονής διαρρέει πως εκείνη την ημέρα δεν μπορεί να διεξαχθεί καθώς δεν έχουν περάσει δέκα μέρες που ο ίδιος είχε αποφασίσει.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μπουγιουκσεχίρ - Φενερμπαχτσέ.

Από την Ομοσπονδία υπήρξε αντίδραση και ακόμα και πληροφορίες για... απειλή πως δεν θα ορίσει διαιτητές για τα πλέι οφ. Κάτι που επίσημα και ανεπίσημα πάντως η ΕΠΟ το έχει διαψεύσει παρά τις ακραίες... φωνές που ακούστηκαν στην Ομοσπονδία. Σήμερα ωστόσο υπήρξε (ξανά) διαβεβαίωση από την ΕΠΟ στην Λίγκα πως θα οριστούν διαιτητές για την 1η αγωνιστική, αφήνοντας όμως όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για την συνέχεια.

Εξάλλου το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ η πρεμιέρα αλλά η συνέχεια. Ουσιαστικά δηλαδή αν δεν βρεθεί λύση για τον τελικό Κυπέλλου η Ομοσπονδία δεν πρόκειται να συνεχίσει να ορίζει διαιτητές. Αναγκαστικά από ένα σημείο και έπειτα στην λογική πως θα υπάρξει αλαλούμ με τις ημερομηνίες. Από την πλευρά της η Λίγκα μέσα από το Δ.Σ. που θα γίνει την εβδομάδα που διανύουμε θα προσπαθήσει να βρει λύσεις, καθώς βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα λίγο πριν τα πλέι οφ. Επίσης υπάρχει ανοιχτό και το... μέτωπο των τηλεοπτικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα