ΠΑΟΚ: Ο Ίβιτς διαλέγει τους καλύτερους…

ΠΑΟΚ: Ο Ίβιτς διαλέγει τους καλύτερους…

bet365

Χρειάστηκαν να περάσουν κοντά στους δέκα μήνες για να είναι, σχεδόν, άδειο το απουσιολόγιο του ΠΑΟΚ. Κάτι που κάνει τον Βλάνταν Ίβιτς να χαμογελά…

Στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς, με έναν μόνο στόχο να έχει απομείνει «ζωντανός» για τον ΠΑΟΚ, ο Σέρβος προπονητής βλέπει να έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του.

Με εξαίρεση τον άτυχο της χρονιάς, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, στο φινάλε της χρονιάς ο «Δικέφαλος» έχει άδειο το απουσιολόγιο των τραυματιών, που μέσα στη σεζόν υπήρξαν φορές που είχε έξι και επτά ονόματα απόντων. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, επιτέλους, μπήκε με την ομάδα και λογικά θα προλάβει να βοηθήσει σε κάποια παιχνίδια των πλέι οφ, ενώ ο Μάριν Λέοβατς επιστρέφει και λογικά είναι πιο έτοιμος από τον Βούλγαρο συμπαίκτη του, άρα μπορεί να υπολογίζεται και για το πρώτο ματς εναντίον της ΑΕΚ.

Πολλές ελπίδες για Λέοβατς

Στην προπόνηση της Δευτέρας (18:00) θα φανεί αν ο Κροάτης αμυντικός είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμη και από την αρχή προσφέροντας μια πολύτιμη λύση στον προπονητή του για το αριστερό άκρο της άμυνας, επαναφέροντας τον Γιώργο Τζαβέλλα ως στόπερ της τετράδας των αμυντικών.

Ο Ίβιτς έχει, πλέον, τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στους καλύτερους, καθώς σ’ όλες τις θέσεις εμφανίζεται να υπάρχει πληθώρα επιλογών και διαθέσιμων ποδοσφαιριστών.

Αυτό άλλωστε, η επιλογή των καλύτερων και πιο έτοιμων, για τα πρώτα ματς των πλέι οφ, είναι ένα μήνυμα το οποίο ο 39χρονος Σέρβος προπονητής έχει φροντίσει να περάσει στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα