Απόδοση 250/1 στο σενάριο να κατακτήσει την Premier League και ο εγγονός Σμάιχελ!

Gazzetta team
Απόδοση 250/1 στο σενάριο να κατακτήσει την Premier League και ο εγγονός Σμάιχελ!

bet365

Πέτερ και Κάσπερ Σμάιχελ έγραψαν ιστορία προσθέτοντας τα ονόματά τους στη λίστα των οικογενειών που έχουν κατακτήσει την Premier League και στην Αγγλία έχουν ήδη ξεκινήσει να στοιχηματίζουν πως ο γιος του τερματοφύλακα της Λέστερ θα δώσει συνέχεια στη δυναστεία.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου της Premier League από τη Λέστερ, Πέτερ και Κάσπερ Σμάιχελ έγιναν μόλις το τρίτο δίδυμο πατέρα-γιου που αναδεικνύονται πρωταθλητές στο Νησί, ακολουθώντας τους Ιαν Ράιτ και Σον-Ράιτ Φίλιπς.

Μάλιστα, ήδη στην Αγγλία οι bookmakers έχουν ξεκινήσει να ποντάρουν στον γιο του Κάσπερ Σμάιχελ για την συνέχεια της δυναστείας που έχει δημιουργήσει η οικογένεια, με τη στοιχηματική εταιρεία, SkyBet, να προσφέρει σε απόδοση 250/1 το σενάριο ο μικρός Μαξ, που είναι ακόμα μαθητής του δημοτικού, να σηκώσει το τρόπαιο της Premier League.

Παρόλα αυτά οι επιλογές για όσους ενδιαφέρονται δεν σταματούν εκεί, καθώς η ίδια εταιρεία δίνει απόδοση 1000/1 σε περίπτωση που ο Μαξ αναδειχθεί πρωταθλητής σε ηλικία 29 ετών, όπως ακριβώς συνέβη τόσο με τον πατέρα του, όσο και με τον παππού του.

Αν αναλογιστεί κανείς πως πριν από κάτι παραπάνω από ένα χρόνο οι bookmakers έδιναν απόδοση 5000/1 στο ενδεχόμενο οι «Αλεπούδες» να κατακτήσουν τον τίτλο, καταλαβαίνει πως πλέον μετά από τον άθλο του Κλαούντιο Ρανιέρι και των παικτών του, στην Αγγλία τα πάντα θεωρούνται πια πιθανά!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα