Νέο... μήνυμα Σίλβα σε Κολοβό

Νέο... μήνυμα Σίλβα σε Κολοβό

Νέο... μήνυμα Σίλβα σε Κολοβό

bet365

Ο Σίλβα έδειξε και πάλι πως δεν υπολογίζει για τα καλά τον Κολοβό, καθώς δεν του έδωσε ούτε λεπτό συμμετοχής με τον Ερυθρό Αστέρα.
Στον πάγκο της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Κασάμι, Κολοβός, Ντουρμάζ, Σεμπά, Πάρντο, Τσιμίκας και Βούρος. Ο Μάρκο Σίλβα στο φιλικό του Βελιγραδίου τους έριξε όλους στην... μάχη εκτός από έναν. Τον Κολοβό που δεν πήρε καθόλου συμμετοχή. Ενδεικτικό των προθέσεων του Πορτογάλου προπονητή για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Φαίνεται πως ο Μάρκο Σίλβα έχει πάρει τις αποφάσεις του και δεν υπολογίζει πάνω του.
Αναλυτικά η ερυθρόλευκη σύνθεση με τον Ερυθρό Αστέρα:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο (46’ Καπίνο), Μποτία (79’ Βούρος), Μιλιβόγιεβιτς (46’ Κασάμι), Ντα Κόστα (46’ Σιόβας), Φορτούνης (46’ Ντομίνγκες), Πουλίδο (46’ Σεμπά), Φουστέρ (46’ Πάρντο), Μαζουάκου (78’ Μπουχαλάκης), Σαλίνο (78’ Τσιμίκας), Ερνάνι (62’ Ντουρμάζ) και Καμπιάσο (62’ Ζντιέλαρ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα