Ευχαριστημένος ο Σίλβα από την διάθεση των παικτών του (vid)

Ευχαριστημένος ο Σίλβα από την διάθεση των παικτών του (vid)

Ευχαριστημένος ο Σίλβα από την διάθεση των παικτών του (vid)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έμεινε ευχαριστημένος από την διάθεση και την προσπάθεια των παικτών του και δεν ήθελε να σταθεί στο αποτέλεσμα. Τι είπε για το 2-2, τον Ερυθρό Αστέρα και το Κύπελλο.

Μιλώντας σε σερβικό κανάλι μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος είπε μεταξύ άλλων για:

Το ματς στο Βελιγράδι και την σημασία του: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την διάθεση των παικτών μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα πολύ σπουδαίο και ένα σημαντικό ματς για εμάς. Έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που παίξαμε το τελευταίο μας παιχνίδι.Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλά και να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση.

Το γιατί ήταν ευχαριστημένος: Για εμάς το βασικό δεν ήταν το αποτέλεσμα. Το πλέον σημαντικό ήταν να έρθουμε εδώ και να δώσουμε ένα δυνατό... τεστ και κάτι σαν μία καλή προπόνηση. Να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να διασκεδάσουμε τον αγώνα.

Τον Ερυθρό Αστέρα και την συνέχεια: Θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για το πρωτάθλημα που κατέκτησε και στη συνέχεια να πω ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Ήταν μία ωραία στιγμή και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ ωραίο ματς. Δείξαμε και οι δύο πολύ καλή εικόνα και είχαμε και οι δύο πολύ επαγγελματική συμπεριφορά. Ηταν φανταστική η ατμόσφαιρα, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, είναι πάντα δίπλα μας.

Το αποψινό παιχνίδι και ο τελικός Κυπέλλου είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. Το σημαντικό είναι ότι είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε αγωνιστικό χρόνο σε ποδοσφαιριστές μας. Έχει περάσει αρκετό διάστημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και το ότι καταφέραμε και παίξαμε σήμερα θα μας βοηθήσει. Ένα τέτοιο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα μπορεί να μας ωφελήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα