Αντίθετη με αλλαγή στα πλέι οφ η NOVA

Αντίθετη με αλλαγή στα πλέι οφ η NOVA

Αντίθετη με αλλαγή στα πλέι οφ η NOVA

Ξεκάθαρη όσον αφορά πιθανή αλλαγή ημερομηνιών στους αγώνες των πλέι οφ η NOVA με το συνδρομητικό κανάλι να στέλνει επιστολή στην Λίγκα και να τονίζει πως δεν πρόκειται να δεχθεί καμία αλλαγή.

Και το αλαλούμ στο ποδόσφαιρό μας συνεχίζεται από την στιγμή που αποφασίστηκε η αναβολή του τελικού που ήταν προγραμματισμένη για τις 7 Μαΐου. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ θα γίνει στις 15 του μήνα, ωστόσο άμεσες ήταν οι αντιδράσεις, καθώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αλλάξει τα δεδομένα στα πλέι οφ.

Μετά τις ομάδες και η NOVA ήταν ξεκάθαρη σε μια τέτοια αλλαγή, με το συνδρομητικό κανάλι να στέλνει επιστολή στην Σούπερ Λίγκα και να τονίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί αλλαγή στους αγώνες, των οποίων όπως είναι ήδη γνωστό, έχει τα δικαιώματα. Η Super League έχει αύριο συνάντηση και θα απαντήσει επί τούτου, όπως είχε σκοπό ενώ περίμενε μία τέτοια κίνηση από τη NOVA. Τα πάντα βέβαια συνεχίζουν να εξαρτώνται από το εάν θα αποφασίσει για την τέλεση του τελικού ή όχι ο Σταύρος Κοντονής.

Αναλυτικά η επιστολή της NOVA έχει ως εξής:

«Κάντζα, 8 Μάιου 2016

Προς:

1. Τις ΠΑΕ-μέλη της SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

2. κ. Γεώργιο Μποροβήλο - Πρόεδρο Δ.Σ. SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

3. κ. Μιχάλη Αναγνώστου – Γενικό Διευθυντή SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ [SL]

Αξιότιμοι Κύριοι,

Αναφορικά με το πρόγραμμα της διαδικασίας των Play-off του πρωταθλήματος της SL, επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

1. Όπως γνωρίζετε, το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων των Play-off έχει ήδη εγκριθεί ομόφωνα από το Δ.Σ. της SL, με την από 5/5/2016 σχετική απόφασή σας και έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα σας [http://www.superleaguegreece.net/el/news/latest-news/show/analutiko-programma-play-offs-super-league-2015-2016].

Στηριζόμενη στην ως άνω απόφασή σας, η συνδρομητική μας πλατφόρμα έχει οργανώσει το τηλεοπτικό της πρόγραμμα και τις διαδικασίες παραγωγής των αγώνων των Play-off, ενώ έχει ήδη προγραμματίσει και ξεκινήσει εκτεταμένο πλάνο διαφημιστικής προώθησης των συγκεκριμένων ιδιαίτερα σημαντικών αγώνων.

Υπενθυμίζουμε, μάλιστα, ότι εξαιτίας διαφόρων -γνωστών σε όλους- γεγονότων, άσχετων με τη Nova, αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, η διαδικασία των Play-off, που θα έπρεπε να έχει ήδη εκκινήσει, έχει καθυστερήσει σημαντικά, με αποτέλεσμα να υφιστάμεθα ήδη σοβαρή βλάβη των εμπορικών μας συμφερόντων.

2. Δεδομένων των ανωτέρω, τονίζουμε κατηγορηματικά, ότι η συνδρομητική μας πλατφόρμα δεν πρόκειται να ανεχτεί, για οποιοδήποτε λόγο, καμία περαιτέρω καθυστέρηση ή διαφοροποίηση στο ήδη ορισθέν πρόγραμμα της διαδικασίας των Play-off και σας καλούμε να τηρήσετε απαρέγκλιτα τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις και δεσμεύσεις του Δ.Σ. σας, προστατεύοντας το, κατά πολύ υπέρτερης οικονομικής αξίας και σημασίας, προϊόν του πρωταθλήματος της SL στο οποίο επενδύουμε ετησίως δεκάδες εκατομμύρια.

3. Σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρεία μας, ρητά επιφυλασσομένου παντός δικαιώματός της, σας ενημερώνει ότι θα προβεί στην ενεργοποίηση κάθε συμβατικά προβλεπόμενης κύρωσης και σε κάθε περαιτέρω νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διαφυλάξει τα έννομα συμφέροντά της.

Με εκτίμηση,

Πάνος Παπαδόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος».

Best of internet