Ρανιέρι: «Tί θα γίνει τη νέα χρονιά; Εγώ σκέφτομαι την παραλία»

Gazzetta team
Ρανιέρι: «Tί θα γίνει τη νέα χρονιά; Εγώ σκέφτομαι την παραλία»

bet365

Η Λέστερ σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή Αγγλίας το Σάββατο (7/5), με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να δηλώνει πως ήδη σκέφτεται τις διακοπές στην παραλία, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επιστρέψει το ίδιο φιλόδοξος και τη νέα χρονιά.

Η πανηγυρική συνέντευξη Τύπου του Κλαούντιο Ρανιέρι μπορεί να διακόπηκε από τον Κρίστιαν Φουχς και τους παίκτες των «Αλεπούδων», προκειμένου να... λούσουν με σαμπάνια τον προπονητή τους, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός πρόλαβε να δώσει για ακόμα μία φορά «ρεσιτάλ» με τις δηλώσεις του, τονίζοντας πως δεν σκέφτεται τη νέα χρονιά και τις αυξημένες απαιτήσεις, αλλά τις διακοπές στην παραλία μετά το τέλος της Premier League.

«Γνωρίζουμε πως τη νέα σεζόν όλα θα είναι διαφορετικά, όμως θέλω να ζητήσω από τους οπαδούς μας να συνεχίσουν να ονειρεύονται. Για ποιο λόγο να ξυπνήσουμε; Ένιωσα απίστευτα σήμερα. Το συναίσθημα δεν περιγράφεται. Προσπάθησα να μην συγκινηθώ πολύ, έτσι ώστε να απολαύσω καλύτερα τις στιγμές. Η στιγμή που ο Αντρέα Μποστέλι τραγούδησε ήταν μοναδική. Δεν μπορώ να περιγράψω το πως ένιωσα όταν μου τηλεφώνησε ο ίδιος και μου ζήτησε να έρθει στο Λέστερ. “Υπάρχει κάτι μαγικό στο Λέστερ”, μου ανέφερε στο τηλέφωνο. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας και φυσικά τον πρόεδρο μας. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχαμε καταφέρει», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, και συνέχισε:

«Από αύριο έχουμε όμως και πάλι προπόνηση. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τη νέα χρονιά. Φαντάζεστε να ξεκινήσουμε ξανά εντυπωσιακά τη σεζόν; Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το τελευταίο μας παιχνίδι. Μετά σκοπεύω να πάω στην παραλία και να γεμίσω τις μπαταρίες μου, προκειμένου να συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά από το ίδιο σημείο που τελειώνουμε. Με το ίδιο συναίσθημα και την ίδια φιλοδοξία».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα